• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Ravna Gora, sekcije mladeži OŠ Klenovnik i Ivanec

DSC 0939

U organizaciji Planinarskog kluba Ivanec u subotu, 24. ožujka 2018.,planinari iz planinarskih sekcija mladeži iz OŠ Klenovnik i OŠ Ivanec bili su na zajedničkom izletu na Ravnu Goru.

Na izletu je sudjelovalo 27 članova Sekcije mladeži iz osnovnih škola u Klenovniku i Ivancu koje su uz glavne vodiče, Tomislava Gotića, Stjepana Kuštelegu i Thomasa Bluma, pratili i voditelji Sekcija mladeži Ankica Gotić, Vesna Vitez i Damir Jagić.

Izletu se priključilo i sedam odraslih planinara odnosno roditelja.
Mjesto okupljanja bio je Trakošćan, gdje je ujedno bila i polazna točka pješačkog uspona. Uspon je vodio putem koji se blago penje preko sela Meljan do Planinarske kuće „Pusti duh“ na nadmorskoj visini od 672 m na Ravnoj gori.

Uspon je trajao oko 2 sata vodeći planinare kroz prekrasne krajolike. Vrijeme provedeno u ugodnoj šetnji mladi su planinari iskoristili za uživanje u prekrasnoj prirodi i zajedničkom druženju.

U Planinarskoj kući „Pusti duh“ članovi Kluba objedovali su hranu iz ruksaka te su bili počašćeni toplim čajem. Potom su u 14 sati, kao što je i bilo predviđeno, planinari stigli na polaznu točku od kuda su se vratili svojim kućama.

Međunarodni dan planina – OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec

Međunarodni dan planina svake se godine obilježava 11. prosinca, a mladi planinari OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec, ove subote, 18. prosinca, Dan planina obilježili su pješačenjem Ivanečkom planinars...
Pročitajte više

Mladi PKI na Obzovi

Kao i uvijek, stazama koje biramo, želimo našoj djeci približiti planinu i planinarenje. Tako smo i ove nedjelje sa mladima PKI ( OŠ: Ivanec, Maruševec i Višnjica) posjetili otok Krk i njegov v...
Pročitajte više

Mladi planinari iz OŠ Kamenica na Strahinjčici

Mladi planinari PK Ivanec iz osnovne škole Kamenica iskoristili su prekrasnu sunčanu subotu za uspon na vrh Sušec, Strahinjčica te su time ujedno i obilježili Svjetski dana voda. Na uspon smo k...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec