• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Ravna Gora, sekcije mladeži OŠ Klenovnik i Ivanec

DSC 0939

U organizaciji Planinarskog kluba Ivanec u subotu, 24. ožujka 2018.,planinari iz planinarskih sekcija mladeži iz OŠ Klenovnik i OŠ Ivanec bili su na zajedničkom izletu na Ravnu Goru.

Na izletu je sudjelovalo 27 članova Sekcije mladeži iz osnovnih škola u Klenovniku i Ivancu koje su uz glavne vodiče, Tomislava Gotića, Stjepana Kuštelegu i Thomasa Bluma, pratili i voditelji Sekcija mladeži Ankica Gotić, Vesna Vitez i Damir Jagić.

Izletu se priključilo i sedam odraslih planinara odnosno roditelja.
Mjesto okupljanja bio je Trakošćan, gdje je ujedno bila i polazna točka pješačkog uspona. Uspon je vodio putem koji se blago penje preko sela Meljan do Planinarske kuće „Pusti duh“ na nadmorskoj visini od 672 m na Ravnoj gori.

Uspon je trajao oko 2 sata vodeći planinare kroz prekrasne krajolike. Vrijeme provedeno u ugodnoj šetnji mladi su planinari iskoristili za uživanje u prekrasnoj prirodi i zajedničkom druženju.

U Planinarskoj kući „Pusti duh“ članovi Kluba objedovali su hranu iz ruksaka te su bili počašćeni toplim čajem. Potom su u 14 sati, kao što je i bilo predviđeno, planinari stigli na polaznu točku od kuda su se vratili svojim kućama.

ZELENA ČISTKA“ MLADIH PLANINARA

Mjesec travanj u našoj školi počeo je i završio u obilježavanju važnosti očuvanja te zaštite okoliša, energenata, poticanju zdravog načina života i kretanja.  Akciju čišćenja pod nazivom „...
Pročitajte više

Zimska Ravna gora

Zimska i sunčana nedjelja bila je idealna za još jedan uspon mladih PK Ivanec na Ravnu goru.Članovi iz tri osnovne škole (Ivanec, Maruševec i Višnjica) stazom su preko Lapornjaka posjetili planina...
Pročitajte više

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA MLADIH PLANINARA U OŠ MARUŠEVEC

U ponedjeljak, 08. svibnja, postavljena je izložba fotografija mladih planinara Planinarskog kluba Ivanec u holu OŠ "Gustav Krklec" Maruševec. Na fotografijama možete vidjeti gdje su sve bila n...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec