• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti sekcije društvenih izleta

LOGORSKA DOLINA – BRANA 2253 M


Logarska dolina bajkovito i posebno mjesto , gdje vas okružuju divovski vrhovi iznad 2000 metara.
Prirodnih ljepota ima na pregršt poput slapa Rinka. Voda koja teče kroz minijaturne stjene, sve dok se ne pretvori u veličanstveni slap.

Idealna destinacija za planinarenje i hodanje. Za svakog ponešto. Pa tako je bila i za nas. Dio rekreativaca koji su uživali u ljepotama Logarske doline sve do Okrešlja, dio onih koji su nastavili put sve do impozantnog vrha na 2253 m Brana.

Sve što slijedi nakon svake kapi znoja, svakog koraka je čista rapsodija. Oblaci, vrhovi koji strše. Koliko god puta da vidite takve prizore, doslovno živite za takve trenutke.
Planine su čudo!

I čuješ taj svoj udah na vrhu, pljesak s tom ekipom, zrak ti postane glazba, ta tiha melodija kojoj se prepustiš. Znaš da si iskoristio dan, točno tu u ovom trenutku na vrhu Brane.
Planina na koju se vrijedilo penjati, stajati, zatvoriti oči makar na trenutak i zahvaliti se svemu.
Ljudi u planini, planina u ljudima, ne znam što je jače..

Blaženka Banić

IZLET S PLANINARKAMA PKI NA IVANŠČICU

Nedjelja 23.04. u organizaciji kluba sad već tradicionalni izlet s planinarkama na Ivanščicu.Krenuli smo iz bivšeg izletišta "Jarki" prema Milengradu.Sunce, cvrkut ptica,lagani korak i ubrzo dolaz...
Pročitajte više

Velika Planina

Uspon započinjemo kod Kranjskog raka prema Maloj planini, nastavak uspona do Gradišća najviša točka na 1666m. Tražite li mjesto u prirodi gdje ćete se opustiti, uživati na svježem zraku, pogledima...
Pročitajte više

Nepoznato, a poznato!

Nije se znalo kuda se ide, ali ipak, svi su znali da će biti kiše! Cijeli dan, negdje manje, negdje više, uz malo sreće, na zapadu će možda i prestajati u drugom dijelu dana… U gorju je snijeg i m...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec