• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Izlet na Strahinjščicu

aabc1b07-8660-4ee7-ae4f-5b9ee2b2451d

Planinarski klub Ivanec organizirao je u nedjelju 8..5.2016. izlet na Strahinjščicu za djecu iz Sekcija mladeži iz Ivanca i Klenovnika, Lepoglave i Maruševca.

Uz odrasle članove skupilo nas se ukupno tridesetak.
Organiziranim autobusnim prijevozom od Varaždina u 8 sati, Ivanca, Klenovnika do Lepoglave gdje su nas čekali planinari, stigli smo do naše polazne točke oko 10 sati u Gornjem Jesenju.
Cilj ovog izleta bio je održavanje kondicije, kretanje u većim grupama, priprema za izlet na Risnjak, upoznavanje nove planinarske destinacije za djecu i neke odrasle članove.
Ugodno smo se proveli pješačeći šumom punom zelenila, cvjetnom livadom na proplanku . Uživali smo i u toplom proljetnom danu i lijepom okolišu prepunom zelenila. Na vrh Sušec (864 m) popeli smo se u vedrom raspoloženju uživajući u lijepoj planinskoj stazi i prekrasnom vidiku.
Odmor i osvježenje našli smo u planinarskoj kući na Strahinjščici gdje su nas dočekali ljubazni domari..
Djecu su pratili voditelji Sekcije madeži iz Klenovnika Ankica Gotić, iz Ivanca Vesna Vitez .
Ispred Planinarskog kluba Ivanec izlet su vodili vodič Tomislav Gotić i vodič pripravnik Thomas Blum,


Fotografije: Tomislav Gotić

Izlet mladeži PK Ivanec – Klek (1181 m), Ivanina kuća bajke

Prođete li Likom i uočite osebujnu planinu koja se prostire iznad Ogulina vidjet ćete Klek. Njezin izgled koji podsjeća na diva koji se polegnuo na leđa i zaspao. Zbog toga su i nastali mnoge lege...
Pročitajte više

ZELENA ČISTKA“ MLADIH PLANINARA

Mjesec travanj u našoj školi počeo je i završio u obilježavanju važnosti očuvanja te zaštite okoliša, energenata, poticanju zdravog načina života i kretanja.  Akciju čišćenja pod nazivom „...
Pročitajte više

2. OLIMPIJADA MLADIH PLANINARA

24.09.2023.godine Planinarski klub Ivanec, pod pokroviteljstvom Grada Ivanca organizirao je u nedjelju 24. rujna 2. Olimpijada mladih planinara koja se zbog lošeg vremena održala u Sportskoj dvora...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec