• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Izlet na Strahinjščicu

aabc1b07-8660-4ee7-ae4f-5b9ee2b2451d

Planinarski klub Ivanec organizirao je u nedjelju 8..5.2016. izlet na Strahinjščicu za djecu iz Sekcija mladeži iz Ivanca i Klenovnika, Lepoglave i Maruševca.

Uz odrasle članove skupilo nas se ukupno tridesetak.
Organiziranim autobusnim prijevozom od Varaždina u 8 sati, Ivanca, Klenovnika do Lepoglave gdje su nas čekali planinari, stigli smo do naše polazne točke oko 10 sati u Gornjem Jesenju.
Cilj ovog izleta bio je održavanje kondicije, kretanje u većim grupama, priprema za izlet na Risnjak, upoznavanje nove planinarske destinacije za djecu i neke odrasle članove.
Ugodno smo se proveli pješačeći šumom punom zelenila, cvjetnom livadom na proplanku . Uživali smo i u toplom proljetnom danu i lijepom okolišu prepunom zelenila. Na vrh Sušec (864 m) popeli smo se u vedrom raspoloženju uživajući u lijepoj planinskoj stazi i prekrasnom vidiku.
Odmor i osvježenje našli smo u planinarskoj kući na Strahinjščici gdje su nas dočekali ljubazni domari..
Djecu su pratili voditelji Sekcije madeži iz Klenovnika Ankica Gotić, iz Ivanca Vesna Vitez .
Ispred Planinarskog kluba Ivanec izlet su vodili vodič Tomislav Gotić i vodič pripravnik Thomas Blum,


Fotografije: Tomislav Gotić

VILINSKOM STAZOM OD LEPOGLAVE DO ŽGANOG VINA

Dvadesetak mladih planinara PKI iz OŠ Ivanec, u pratnji vodiča i viditelja, ovu su sunčanu nedjelju proveli aktivno u prirodi, te tako obilježili nadolazeći svjetski Dan šuma i voda. Okupivši s...
Pročitajte više

IZLET MLADIH PLANINARA PKI NA IVAŠČICU

PK Ivanec ove subote 27.01.2024.godine organizirao je izlet za članove mladeži na Ivančicu. Na izletu su sudjelovali mladi planinari iz OŠ Maruševec i Višnjice. Planinarilo si od Žganoga vina po l...
Pročitajte više

2. OLIMPIJADA MLADIH PLANINARA

24.09.2023.godine Planinarski klub Ivanec, pod pokroviteljstvom Grada Ivanca organizirao je u nedjelju 24. rujna 2. Olimpijada mladih planinara koja se zbog lošeg vremena održala u Sportskoj dvora...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec