• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Tragom “Crnkaste Sase”

karta

Planinarski Klub Ivanec organizirao je u subotu, 12.3.2016. pješačenje za mlade planinare na Vukovoj (475 m), mjesto u općini Klenovnik gdje se na vrhu brda nalazi crkvica Sv. Vuka Regensburškoga te stanište strogo zaštićene domaće vrste bilja, Crnkaste sase.
Klenovnički mladi planinari zajedno s prijateljem planinarom iz Ivanečke škole propješačili su desetak kilometara. Cilj ovog izleta je bio održavanje kondicije, upoznavanje zavičaja i druženje u prirodi.


Djecu su pratile pedagoginja Ankica Gotić i učiteljica Josipa Polančec Štimec, a vodili su ih vodiči Planinarskog kluba Ivanec Tomislav Gotić i Thomas Blum. Zanimljive priče o Vukovoju mjestu iznad Klenovnika i Crnkastoj sasi djeci je ispričao planinar Marijan Friščić te je izlet obilježio i prekrasnim fotografijama.
Djeca su imala priliku vidjeti Crnkastu sasu koja se nalazi u blizini crkvice te ući u crkvu Sv. Vuka. Za užinu mladih planinara pobrinuli su se roditelji Sanja i Željko, pripremili su slasne klipiće i topli čaj.
Bravo za mlade planinare što su jedan tmuran dan uljepšali svojim izlaskom u prirodu i što su se družili. Hvala roditeljima i članovima Planinarskog kluba Ivanec.

Ankica Gotić

Izložba fotografija mladih planinara PK Ivanec u OŠ Višnjica

Izložba fotografija mladih planinara Planinarskog Kluba Ivanec postavljena je 24.04. u holu OŠ Izidora Poljaka na Višnjici. Na fotografijama se mogu vidjeti izleti i aktivnosti mladeži PKI u prote...
Pročitajte više

IZLET MLADIH PLANINARA PKI NA IVAŠČICU

PK Ivanec ove subote 27.01.2024.godine organizirao je izlet za članove mladeži na Ivančicu. Na izletu su sudjelovali mladi planinari iz OŠ Maruševec i Višnjice. Planinarilo si od Žganoga vina po l...
Pročitajte više

Ravna gora

Naši mladi planinari škole Ivanec i Maruševec iskoristili su ovu nedjelju na predivnoj Ravnoj gori. Uz pozdravni govor vodiča Josipa krenuli smo po stazi uz potok Laprnjak prema Babicama. Usput sm...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec