• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Zimski izlet na Ivanščicu

DSC 1618

U subotu 30.1.2016. u organizaciji Planinarskog kluba Ivanec, planinarske sekcije mladeži iz OŠ Klenovnik i OŠ Ivanec sudjelovale su na zimskom izletu na Ivanščicu.

Cilj izleta je bio upoznati mlade planinare sa zimskim usponima. Izlet je bio predviđen za 9.1.2016. ali je odgođen zbog loših vremenskih prilika.
Na Žganom vinu okupilo se četrdesetak mladih planinara iz Ivanca, Lepoglave i Klenovnika. Uz pratnju voditelja Sekcija mladeži iz Klenovnika Ankice Gotić, Ivanca Vesne Vitez i Damira Jagića, vodiča Planinarskog kluba Ivanec Tomislava Gotića, Duška Viteza, Stjepana Kuštelege, Nenada Novaka, Thomasa Bluma započeo je uspon preko Mrzljaka. Našim izletima često se odazovu i roditelji te učitelj Josip Kraš .Oni, osim što su sudionici, su i podrška našem radu.
Iako su prognoze za subotu predviđale lijepo vrijeme, vrh Ivanščice dočekao je mlade planinare u oblaku s hladnim vjetrom i maglom. Zato su se sklonili u planinarski dom „Pasarićeva kuća“ na vrhu Ivanščice. Veselje i ponos nakon uspona posebno su pokazali novi članovi kojima su tada uručene i članske iskaznice. Dom je pružio toplo utočište gdje su se planinari odmorili i spremili za silazak.
Iako vrijeme nije bilo idealno, nije bilo snijega ni zimske idile, djeca su uživala u planinarenju i zajedničkom druženju. Na kraju izleta bilo je samo jedno pitanje: „Kada ćemo na idući izlet?“.

Ankica Gotić
Tomislav Gotić
Vesna Vitez

RISNJAK – IZLET MLADIH PLANINARA PK IVANEC

Ove nedjelje 12.05.2024.godine PK Ivanec organizirao je izlet mladi planinara PK Ivanec iz OŠ Ivanec i Maruševec na Risnjak. Mladi planinari posjetili su Nacionalni Park Risnjak sa usponom na vrh ...
Pročitajte više

2. OLIMPIJADA MLADIH PLANINARA

24.09.2023.godine Planinarski klub Ivanec, pod pokroviteljstvom Grada Ivanca organizirao je u nedjelju 24. rujna 2. Olimpijada mladih planinara koja se zbog lošeg vremena održala u Sportskoj dvora...
Pročitajte više

IZLET MLADIH PLANINARA PKI NA IVAŠČICU

PK Ivanec ove subote 27.01.2024.godine organizirao je izlet za članove mladeži na Ivančicu. Na izletu su sudjelovali mladi planinari iz OŠ Maruševec i Višnjice. Planinarilo si od Žganoga vina po l...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec