• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

SKIJANJE / IZLET – KOPE, POHORJE

Prijevoz je osiguran autobusom, a polazak iz Ivanca je u 06.00 sati ( iz Varaždina u 05.30 sati, Lepoglava 06.15 sati).

Pridružite se još jednom od velikih događanja u povijesti rada PKI, jer od ovog izleta i službeno počinje s radom skijaška sekcija.

Skijanje, sanjkanje, planinarenje ili jednostavno boravak na čistom zraku, odabir je Vaš, užitak sigurno neće izostati, jer Kope i Pohorje jednostavno ne mogu razočarati!

Bez obzira na Vaš nivo skijanja, sve je ovdje osigurano, kao i najam same opreme ( 15 eura). U suradnji s agencijom NITRO, osigurana je i škola skijanja, 45 eura po osobi za grupu, odnosno 100 eura individualno.

Ski pass u vremenu od 09 – 16 sati iznosi 25 eura, 20 eura za djecu, u što je uračunat i ručak!

Normalno, za sve ostale kojima skijanje ipak nije na prvom mjestu, Pohorje uvijek ima ponuditi u ovom blagdanskom razdoblju i puno više od samog boravka na čistom zraku.

Prihvatite izazov i pridružite se!
Cijena prijevoza prema broju prijavljenih…
Izlet osiguravaju vodiči PK Ivanec uz poštivanje mjera HZJZ

Izlet je na vlastitu odgovornost, svaki sudionik prijavom na izlet upoznat je s težinom i zahtjevima izleta, te da će se pridržavati odluka vodiča izleta.

DATUM: Nedjelja, 26. 12. 2021.


Prijave i dodatne informacije:
Ladislav Juhas, voditelj sekcije: 098 681 000

Dvije alpske doline: Jezersko – Logarska dolina

U jednom danu proći kroz samo srce Kamniško-Savinjskih Alpa, popeti se preko 2000 m, a sve to bez neke posebne opreme, uživajući u pogledima na Skutu, Kočnu, Rinke, Veliku Babu, Planjavu, Ojstricu...
Pročitajte više

IZLET U NEPOZNATO 2022.

Polazak: NEDJELJA 20.11.2022.Varaždina 05,00 sati (kod groblja), Ivanec 05,30 sati (kod prostorija kluba), Lepoglava 05,45 sati Destinacija: NEPOZNATA (informacije o izletu tijekom putovanja, p...
Pročitajte više

Planinarski pohod u Mariju Bistricu

Planinarski klub Ivanec u suradnji sa HPD "Ivančica" Ivanec organizira planinarski pohod u Mariju Bistricu. Organizaciju ovogodišnjeg planinarskog pohoda, preuzima PK Ivanec. NEDJELJA, 13.03.20...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec