• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

SKIJANJE / IZLET – KOPE, POHORJE

Prijevoz je osiguran autobusom, a polazak iz Ivanca je u 06.00 sati ( iz Varaždina u 05.30 sati, Lepoglava 06.15 sati).

Pridružite se još jednom od velikih događanja u povijesti rada PKI, jer od ovog izleta i službeno počinje s radom skijaška sekcija.

Skijanje, sanjkanje, planinarenje ili jednostavno boravak na čistom zraku, odabir je Vaš, užitak sigurno neće izostati, jer Kope i Pohorje jednostavno ne mogu razočarati!

Bez obzira na Vaš nivo skijanja, sve je ovdje osigurano, kao i najam same opreme ( 15 eura). U suradnji s agencijom NITRO, osigurana je i škola skijanja, 45 eura po osobi za grupu, odnosno 100 eura individualno.

Ski pass u vremenu od 09 – 16 sati iznosi 25 eura, 20 eura za djecu, u što je uračunat i ručak!

Normalno, za sve ostale kojima skijanje ipak nije na prvom mjestu, Pohorje uvijek ima ponuditi u ovom blagdanskom razdoblju i puno više od samog boravka na čistom zraku.

Prihvatite izazov i pridružite se!
Cijena prijevoza prema broju prijavljenih…
Izlet osiguravaju vodiči PK Ivanec uz poštivanje mjera HZJZ

Izlet je na vlastitu odgovornost, svaki sudionik prijavom na izlet upoznat je s težinom i zahtjevima izleta, te da će se pridržavati odluka vodiča izleta.

DATUM: Nedjelja, 26. 12. 2021.


Prijave i dodatne informacije:
Ladislav Juhas, voditelj sekcije: 098 681 000

“VELEBIT IL NEBIT” – predavanje

PK Ivanec vas poziva na predavanje riječju i slikom o Velebitu - mitskoj planini, njenim osobinama i ljepotama. Petak 03.03.2023.godine u 19,00 sati u prostorijama kluba, Vladimira Nazora 46 (b...
Pročitajte više

„IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE“

SUBOTA, 4. STUDENI 2023., IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u plani...
Pročitajte više

13. POHOD “TRAGOM VITEZOVA IVANOVACA”

U povodu 24. lipnja, Dana grada IvancaNedjelja 18.06.2023. ORGANIZATOR: Planinarski klub Ivanec Ivanec pod pokroviteljstvom Grada Ivanca u suradnji s Hervis sportom i HPS-omOdržavanjem poho...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec