• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

PLANINARSKI KLUB IVANEC ODRŽAO 3. IGRE MLADIH PLANINARA 

Planinarski klub Ivanec je u nedjelju ,9.lipnja na livadama lokaliteta Šumi organizirao 3.Igre mladih planinara na kojima je bilo prisutno preko 200 učesnika, roditelja i planinara.

Igre su održane pod pokroviteljstvom Grada Ivanca i mnogobrojnih drugih sponzora ,a održane su u pet sportsko –rekreativnih planinarskih disciplina te u izvedbi planinarskog recitala. Igre je u ime Grada Ivanca otvorio Marko Friščić – zamjenik gradonačelnika Grada Ivanca a prisutna je bila i Ana Jagetić-viši stručni suradnik za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti. Cjelodnevno druženje mladih planinara i svih ostalih ljubitelja planina završeno je uz druženje i uz logorsku vatru mladih planinara uz pečenje jegera.

Sveukupni pobjednik je 2.O.Š. Varaždin sa 12 bodova, voditeljice Ljiljane Martinčević- Inkret kojoj je pripao pehar pobjednika, drugo mjesto zauzela je ekipa O.Š. Ivanec sa 11 bodova, voditeljice Ive Friščić, dok je treće mjesto pripalo ekipi O.Š. Maruševec, voditeljice Branke Herceg. Sudjelovale su još ekipe O.Š. Salinovec, PD Cesargrad Klanjec i PD Pakrac Psunj. Poredak prvoplasirane tri ekipe po disciplinama je slijedeći: prvo mjesto u postavljanju šatora osvojila je ekipa O.Š. Ivanec, drugo O.Š. Maruševec, a treće 2.O.Š. Varaždin; u orijentaciji najbolja je bila ekipa O.Š.Ivanec, drugo mjesto pripalo je 2.O.Š. Varaždin, a treće O.Š. Maruševec.

U potezanju užeta najbolja je bila ekipa 2.O.Š,Varaždin, druga je bila O.Š.Salinovec, a treće O.Š.Ivanec.U planinarskoj štafeti najbolja je bila ekipa O.Š.Salinovec, druga je bila ekipa 2.O.Š. Varaždin, a treća O.Š. Ivanec. U čvorovima koja je bila pojedinačna disciplina najbolja je bila Jana Martinez iz ekipe 2. O.Š. Varaždin, drugo mjesto zauzela je Julija Vrbanec iz O.Š.Maruševec, dok je treća bila Tena Grđan iz O.Š. Ivanec.

U recitalu najbolja je bila Hana Penezić iz ekipe PD Cesargrad Klanjec, drugo mjesto pripalo je Evi Kramarić iz O.Š. Ivanec, dok je treća bila Nina Horvat iz 2.O.Š. Varaždin. Ocjenjivački žiri za planinarski recital bio je u sastavu Miroslav Rohtek, Blaženka Banić i Valentina Uršanić. Prvoplasirane tri ekipe i pojedinci primili su medalje koje im je uručio Tomislav Friščić-predsjednik PK Ivanec,dok su svi učesnici primili spomen diplomu za sudjelovanje.

KALNIK – IZLET MLADIH PLANINARA PK IVANEC

Ove nedjelje 21.04.2024.godine PK Ivanec organizirao je izlet mladi planinara PK Ivanec iz OŠ Ivanec i Maruševec na Kalniku. Planinarilo se po lijepom ali prohladnom vremenu od kamenoloma Hruškove...
Pročitajte više

2. OLIMPIJADA MLADIH PLANINARA

24.09.2023.godine Planinarski klub Ivanec, pod pokroviteljstvom Grada Ivanca organizirao je u nedjelju 24. rujna 2. Olimpijada mladih planinara koja se zbog lošeg vremena održala u Sportskoj dvora...
Pročitajte više

VILINSKOM STAZOM OD LEPOGLAVE DO ŽGANOG VINA

Dvadesetak mladih planinara PKI iz OŠ Ivanec, u pratnji vodiča i viditelja, ovu su sunčanu nedjelju proveli aktivno u prirodi, te tako obilježili nadolazeći svjetski Dan šuma i voda. Okupivši s...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec