• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Papuk (Planinarska škola)

DSC 5570

Svaki društveni izlet je mini planinarska škola. Ove riječi izgovorio je prvi pročelnik vodičke službe HPS-a gospodin Darko Luš, čuo sam ih na Kalniku, prilikom svog školovanja.


Cijeloživotno školovanje nije tek pusta fraza, svaki dan čovijek čuje i spozna nešto novo.
Da je tome tako, ovog vikenda osvjedočili su se polaznici druge generacije OPŠ-e u organizaciji PK Ivanec, prilikom izleta u PP Papuk .Sva teoretska znanja koja se čuju u školskim klupama, potrebno je primjenjivati u praks, i radi što sigurnijeg i svrsishodnijeg susreta čovjeka s prirodom.
Kada se na izletu spoje mladost, starost i iskustvo, nema straha za budučnost planinarstva u našem kraju. Ovog puta bilo nas je od Lobora, preko Lepoglave, Ivanca, Varaždina do Podravine.
Sve pozitivno kaj planinarstvo nosi u svojoj istinskoj ljepoti, potrebno je njegovati i sačuvati za generacije koje dolaze iza nas.

Grossglockner 3798 m

Dva naroda, dva prijatelja, ista ljubav, ista planina i isti cilj… Tako bi se ukratko mogao opisati zajednički uspon na najviši vrh Austrije u organizaciji PK Ivanec i PD „Ljutomer“ iz susjedne na...
Pročitajte više

Planinarska noć “PKI”

Već po tradicionalnom običaju „Planinarski klub Ivanec“ je i ove godine za sve svoje članove, simpatizere i prijatelje organizirao planinarski domjenak, na kojem su i također i objavljeni rezultat...
Pročitajte više

Nepoznato, a poznato!

Nije se znalo kuda se ide, ali ipak, svi su znali da će biti kiše! Cijeli dan, negdje manje, negdje više, uz malo sreće, na zapadu će možda i prestajati u drugom dijelu dana… U gorju je snijeg i m...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec