• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Papuk (Planinarska škola)

DSC 5570

Svaki društveni izlet je mini planinarska škola. Ove riječi izgovorio je prvi pročelnik vodičke službe HPS-a gospodin Darko Luš, čuo sam ih na Kalniku, prilikom svog školovanja.


Cijeloživotno školovanje nije tek pusta fraza, svaki dan čovijek čuje i spozna nešto novo.
Da je tome tako, ovog vikenda osvjedočili su se polaznici druge generacije OPŠ-e u organizaciji PK Ivanec, prilikom izleta u PP Papuk .Sva teoretska znanja koja se čuju u školskim klupama, potrebno je primjenjivati u praks, i radi što sigurnijeg i svrsishodnijeg susreta čovjeka s prirodom.
Kada se na izletu spoje mladost, starost i iskustvo, nema straha za budučnost planinarstva u našem kraju. Ovog puta bilo nas je od Lobora, preko Lepoglave, Ivanca, Varaždina do Podravine.
Sve pozitivno kaj planinarstvo nosi u svojoj istinskoj ljepoti, potrebno je njegovati i sačuvati za generacije koje dolaze iza nas.

Ararat….

Za svaki onaj „like“…Poštovani članovi i članice PKI, dragi prijatelji, svi Vi koji ste na bilo koji način pratili naš odlazak, naš put, naš uspon, i nadasve koji ste nas tako srdačno, puni neskri...
Pročitajte više

Nije slučajno!

Planinarstvo je i način života, a za život je u prvom redu potrebno piće, ali i hrana. Mnogi će reći da nikad nisu ništa bolje pojeli od onog sendviča što su nekoliko sati gužvali do vrha. Poseban...
Pročitajte više

3 – 2 – 1 PKI (KOTLIĆ – RAVNA GORA)

Nakon osvajanja prvog mjesta u "Ivanečkom kotliću", PKI se može pohvaliti još jednim prvim mjestom u kulinarskim vještinama. Naime, ove subote 03. 09. 2022., osvojeno je i prvo mjesto u natjecanju...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec