• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Dario Horbec – Skulptura planinara

dariohorbec50

Dario Horbec, kipar iz Ivanca svojim brojnim skulpturama izrađenim iz drveta dodao još jedan i to kip planinara kojeg je izradio krajem mjeseca rujna , visine oko 1.5 metra i poklonio ga je Planinarskom klubu Ivanec gdje je izložen u info-punktu u Prigorcu, a tamo je pobudio veliki interes među mladim naraštajima, ali i starijim članovima planinarskih društava i klubova kao i žitelja grada Ivanca i okolice.

Potrebno je istaći da se Dario Horbec kiparstvom motornom pilom bavi dvije godine, a do sada je izradio mnogobrojne domaće i divlje životinje, te ostale skulpture kao i kip Sv. Florijan visine 2 metra i 20 cm koji se nalazi u dvorištu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec.

Planinarska noć “PKI”

Već po tradicionalnom običaju „Planinarski klub Ivanec“ je i ove godine za sve svoje članove, simpatizere i prijatelje organizirao planinarski domjenak, na kojem su i također i objavljeni rezultat...
Pročitajte više

„IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE“

SUBOTA, 4. STUDENI 2023., IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u plani...
Pročitajte više

POZIV NA UČLANJENJE U „MLADE PLANINARE“ ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. GODINU

„Planinarski klub Ivanec“ od samog svog osnutka 2010. godine pridaje osobitu br...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec