• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Mladi planinari PK Ivanec na Čevu

U subotu, 14. 5. 2022., mladi planinari PK Ivanec iz OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec posjetili su Čevo, najistočniji vrh Ivanščice.

Čevo, zbog svoj šiljastog izgleda, naziva se i Zagorski Klek.

Okupljanje je započelo oko 9:45 u Podečevu, a nakon pozdravnog govora i uputa našeg vodiča, Josipa Lazara, krenuli smo u novo istraživanje.

Oko 11 sati stigli smo do prvog vidikovca gdje smo imali prekrasan pogled na dolinu Bednje. Put nas je vodio do najviše točke- Veliki Čevo (562 m) te do drugog vidikovca, Balkon, gdje smo imali kratak odmor i razgledavanje. U 12 sati krenuli smo prema polaznoj točki, a u 13 sati naš izlet je završio u dobroj atmosferi i veselih lica.

Cilj ovog izleta je održavanje kondicije, zajedničko druženje, vježbanje kretanje planinara u grupi, praćenje planinarskih oznaka i uživanje u prirodnim ljepotama Čeva i doline Bednje.

Voditeljica mladih planinara: Branka Vrbanec

Mladi planinari iz Klenovnika na Zavižanu

U sklopu projekta "Planinarenjem do sretnijeg odrastanja" koji se realizirao u OŠ Klenovnik, mladiplaninari PKI iz navedene škole uspješno su nakon Učke pohodili i Sjeverni Velebit. Tom prilikomus...
Pročitajte više

Boje i kistovi

Mnogi ističu važnost HGSS-a, ili općenito službi spašavanja u planini, mnogi znaju koliko planinarima znače vodiči, pogotovo oni iskusni, a nekako u sjeni ostaju markacisti, odnosno ljudi zaduženi...
Pročitajte više

Nedjeljni izlet mladeži PKI na Zavižan

Sunčanu nedjelju proveli su mladi planinari PK Ivanec (OŠ: Ivanec, Maruševec, Višnjica, II OŠ Varaždin) na Velebitu. Dolaskom autobusom do podnožja Vučjaka, podijelili su se u dvije grupe. Jedna j...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec