• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Mladi planinari PK Ivanec na Čevu

U subotu, 14. 5. 2022., mladi planinari PK Ivanec iz OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec posjetili su Čevo, najistočniji vrh Ivanščice.

Čevo, zbog svoj šiljastog izgleda, naziva se i Zagorski Klek.

Okupljanje je započelo oko 9:45 u Podečevu, a nakon pozdravnog govora i uputa našeg vodiča, Josipa Lazara, krenuli smo u novo istraživanje.

Oko 11 sati stigli smo do prvog vidikovca gdje smo imali prekrasan pogled na dolinu Bednje. Put nas je vodio do najviše točke- Veliki Čevo (562 m) te do drugog vidikovca, Balkon, gdje smo imali kratak odmor i razgledavanje. U 12 sati krenuli smo prema polaznoj točki, a u 13 sati naš izlet je završio u dobroj atmosferi i veselih lica.

Cilj ovog izleta je održavanje kondicije, zajedničko druženje, vježbanje kretanje planinara u grupi, praćenje planinarskih oznaka i uživanje u prirodnim ljepotama Čeva i doline Bednje.

Voditeljica mladih planinara: Branka Vrbanec

Naša djeca!

Sve ima svoj početak. Početak nas vraća u početak ljeta sada već prilično daleke 2010. godine. Nakon svih pokušaja dogovora postaje jasno da će Ivanec dobiti još jednu planinarsku udrugu. Razl...
Pročitajte više

2. OLIMPIJADA MLADIH PLANINARA

24.09.2023.godine Planinarski klub Ivanec, pod pokroviteljstvom Grada Ivanca organizirao je u nedjelju 24. rujna 2. Olimpijada mladih planinara koja se zbog lošeg vremena održala u Sportskoj dvora...
Pročitajte više

Nedjeljni izlet mladeži PKI na Zavižan

Sunčanu nedjelju proveli su mladi planinari PK Ivanec (OŠ: Ivanec, Maruševec, Višnjica, II OŠ Varaždin) na Velebitu. Dolaskom autobusom do podnožja Vučjaka, podijelili su se u dvije grupe. Jedna j...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec