• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Mladi planinari PK Ivanec na Čevu

U subotu, 14. 5. 2022., mladi planinari PK Ivanec iz OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec posjetili su Čevo, najistočniji vrh Ivanščice.

Čevo, zbog svoj šiljastog izgleda, naziva se i Zagorski Klek.

Okupljanje je započelo oko 9:45 u Podečevu, a nakon pozdravnog govora i uputa našeg vodiča, Josipa Lazara, krenuli smo u novo istraživanje.

Oko 11 sati stigli smo do prvog vidikovca gdje smo imali prekrasan pogled na dolinu Bednje. Put nas je vodio do najviše točke- Veliki Čevo (562 m) te do drugog vidikovca, Balkon, gdje smo imali kratak odmor i razgledavanje. U 12 sati krenuli smo prema polaznoj točki, a u 13 sati naš izlet je završio u dobroj atmosferi i veselih lica.

Cilj ovog izleta je održavanje kondicije, zajedničko druženje, vježbanje kretanje planinara u grupi, praćenje planinarskih oznaka i uživanje u prirodnim ljepotama Čeva i doline Bednje.

Voditeljica mladih planinara: Branka Vrbanec

Izlet mladeži: Veliki Zavižan (1676m/nv)

Veliki Zavižan planinski vrh na Sjevernom Velebitu visine 1676 m, klekovinom obrasli vrh, najposjećivaniji među velebitskim vrhovima. Tako su i naši mladi planinari škole Ivanec, Višnjica i Mar...
Pročitajte više

KALNIK – IZLET MLADIH PLANINARA PK IVANEC

Ove nedjelje 21.04.2024.godine PK Ivanec organizirao je izlet mladi planinara PK Ivanec iz OŠ Ivanec i Maruševec na Kalniku. Planinarilo se po lijepom ali prohladnom vremenu od kamenoloma Hruškove...
Pročitajte više

SANJKANJE – RIBNICA NA POHORJU

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog sanjkanja na Arehu, odlučili smo i ove godine naše mlade planinare iz OŠ Ivanca i Maruševca odvesti na takav izlet. No ovoga puta, da bi se to ostvarilo, bio je pra...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec