• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti eko sekcije

Međunarodni dan voda – Eko štand

PK Ivanec je u petak 17 ožujka povodom Međunarodnog dana voda od 10,00 – 11,00 sati u centru Ivanca postavio EKO – štand za sve građane grada Ivanca na kojem se pokušalo skrenuti pozornost na važnost zaštite ovog za čovjeka i sav živi svijet neophodnog resursa, ali isto tako i još jednom upozoriti na važnost ravnoteže između čovjeka i prirode, u ovom slučaju „naše“ Ivanščice.

Građanima su se dijelile ekološke platnene torbe u zamjenu za plastične vrećice, čime se željelo ukazati na previše plastike u prirodi kao i ostaloga smeća.

EKO AKCIJA “Zelena čistka – Jedan dan za čist okoliš“

Planinarski klub Ivanec priključio se 23.04.2022. godine EKO akciji "Zelena čistka - Jedan dan za čist okoliš“ koju je organizirao grad Ivanec na svojem području, povodom Dana planeta Zemlje (22 t...
Pročitajte više

Obnova markacija i čišćenje “Ivanečke planinarske obilaznice”

Kao i svake godine i ove smo krenuli sa proljetnim održavanjem "Ivanečke planinarske obilaznice". Ovom prilikom smo obnovili markacije te očistili stazu. Hvala svima koji su se odazvali. [ngg s...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec