• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

IZLET GODINE: Tenerife, Kanarski otoci, Španjolska – Pico del Teide (3718 m)

Listopad 2022.

Tradicionalno i već prema programu rada, Planinarski klub Ivanec, organizira Izlet godine, kao jedan vrhunski planinarski doživljaj za sve ljubitelje organiziranog planinarenja. Oduvijek smo težili dalje i više, pomicali granice, priču i fantaziju pretvarali u stvarnost.

Zašto da san prestane, idemo dalje, najdalje, najviše! Spojimo more i planinu, ljetovanje i planinarenje. Na otocima gdje ljeto nikad ne prestaje, u vrijeme poslije berbe grožđa, kada se na Ivanec počinju spuštati magle, poletimo na kupanje, pješčane plaže i uspon na treći po veličini vulkan na svijetu!

Impresivnih 3718 m nadmorske visine i nevjerojatnih 7500 m od dna oceana, dovoljno da postane i najviši vrh Španjolske!

Dva dana putovanja, pet dana boravka, dovoljno za mnogo toga prema našim željama. Otok nudi bezbroj mogućnosti, kako za aktivni odmor, tako i za bezbrižan boravak već prema našim željama. Na Vama je da se prijavite kroz iduća tri tjedna.

Mi organiziramo zajednički transfer do aerodroma, zajednički let, te smještaj u apartmane. Sve to normalno, po najpovoljnijim mogućim cijenama, bez posrednika i provizija u direktnom kontaktu s avio kompanijama i iznajmljivačima smještaja. Dalje je sve stvar internog dogovora samih sudionika. Kuhamo si sami, ili jedete vani, najam automobila, javni prijevoz, posjet botaničkom vrtu, kulturnim spomenicima, bicikl ili plaža, bela i vino ili zalazak sunca… Stvar dogovora nas samih.

Da i uspon na Teide, kao šlag na tortu! Zbog same organizacije, rezervacije smještaja i svih ostalih detalja vezanih uz putovanje, molimo Vas da u najskorije vrijeme potvrdite i rezervirate svoje mjesto. Nakon zajedničkog sastanka zaključujemo listu i vršimo rezervaciju leta i smještaja, definiramo točni datum i program.

Napominjemo da prednost kod prijava imaju isključivo članovi PKI, osobito aktivisti!

Prijave i dodatne informacije:
Tomislav Friščić 098/9288413

S planinarkama PK Ivanec na Ivanščicu

Pozivamo sve djevojke, žene, kolegice planinarke, kao i one koje to tek žele postati, sve ljubiteljice prirode i rekreacije, na druženje i planinarenje Ivanščicom s planinarkama PK Ivanec. Ove god...
Pročitajte više

IZLET U NEPOZNATO 2022.

Polazak: NEDJELJA 20.11.2022.Varaždina 05,00 sati (kod groblja), Ivanec 05,30 sati (kod prostorija kluba), Lepoglava 05,45 sati Destinacija: NEPOZNATA (informacije o izletu tijekom putovanja, p...
Pročitajte više

IZLET: SPODNJE BOHINJSKE GORE

Šavnik (1574m) – Možic (1602m) – Slatnik (1609m)U NEDJELJU, 02.04.2023. Polazak : Varaždin u 05.00 sati (parkiralište kod groblja), Ivanec u 05.30 sati (prostorije kluba),Lepoglava u 05.45 sati...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec