• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

IZLET GODINE: Tenerife, Kanarski otoci, Španjolska – Pico del Teide (3718 m)

Listopad 2022.

Tradicionalno i već prema programu rada, Planinarski klub Ivanec, organizira Izlet godine, kao jedan vrhunski planinarski doživljaj za sve ljubitelje organiziranog planinarenja. Oduvijek smo težili dalje i više, pomicali granice, priču i fantaziju pretvarali u stvarnost.

Zašto da san prestane, idemo dalje, najdalje, najviše! Spojimo more i planinu, ljetovanje i planinarenje. Na otocima gdje ljeto nikad ne prestaje, u vrijeme poslije berbe grožđa, kada se na Ivanec počinju spuštati magle, poletimo na kupanje, pješčane plaže i uspon na treći po veličini vulkan na svijetu!

Impresivnih 3718 m nadmorske visine i nevjerojatnih 7500 m od dna oceana, dovoljno da postane i najviši vrh Španjolske!

Dva dana putovanja, pet dana boravka, dovoljno za mnogo toga prema našim željama. Otok nudi bezbroj mogućnosti, kako za aktivni odmor, tako i za bezbrižan boravak već prema našim željama. Na Vama je da se prijavite kroz iduća tri tjedna.

Mi organiziramo zajednički transfer do aerodroma, zajednički let, te smještaj u apartmane. Sve to normalno, po najpovoljnijim mogućim cijenama, bez posrednika i provizija u direktnom kontaktu s avio kompanijama i iznajmljivačima smještaja. Dalje je sve stvar internog dogovora samih sudionika. Kuhamo si sami, ili jedete vani, najam automobila, javni prijevoz, posjet botaničkom vrtu, kulturnim spomenicima, bicikl ili plaža, bela i vino ili zalazak sunca… Stvar dogovora nas samih.

Da i uspon na Teide, kao šlag na tortu! Zbog same organizacije, rezervacije smještaja i svih ostalih detalja vezanih uz putovanje, molimo Vas da u najskorije vrijeme potvrdite i rezervirate svoje mjesto. Nakon zajedničkog sastanka zaključujemo listu i vršimo rezervaciju leta i smještaja, definiramo točni datum i program.

Napominjemo da prednost kod prijava imaju isključivo članovi PKI, osobito aktivisti!

Prijave i dodatne informacije:
Tomislav Friščić 098/9288413

POZIV: EKO AKCIJA “ZELENA ČISTKA 2023”

Subota, 22. 04. 2023. Mjesto okupljanja u 09.00 sati, na Žganom Vinu.Planinarski klub Ivanec priključuje se akciji "Zelena čistka - Jedan dan za čist okoliš" koju organizira grad Ivanec na svoj...
Pročitajte više

Premužićevom stazom, Zavižan – Alan

NEDJELJA, 25. 06. 2023. Prijevoz je osiguran autobusom, iz Varaždina u 03.30 (parkiralište kod groblja), iz Ivanca je u 04.00 sati (ispred prostorija kluba), Lepoglava 04.15 sati.Po mnogima jed...
Pročitajte više

JUŽNI VELEBIT – Sveto brdo ( 1751 m)

NEDJELJA, 08.10.2023. Velebit i Sveto brdo imaju posebno značenje u povijesti PKI. Naime, prije 13 godina, u sklopu pohoda „Tragom zbjega lovinačkog kraja“ organiziran je i 1. društveni izlet o...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec