• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

IZLET GODINE: Tenerife, Kanarski otoci, Španjolska – Pico del Teide (3718 m)

Listopad 2022.

Tradicionalno i već prema programu rada, Planinarski klub Ivanec, organizira Izlet godine, kao jedan vrhunski planinarski doživljaj za sve ljubitelje organiziranog planinarenja. Oduvijek smo težili dalje i više, pomicali granice, priču i fantaziju pretvarali u stvarnost.

Zašto da san prestane, idemo dalje, najdalje, najviše! Spojimo more i planinu, ljetovanje i planinarenje. Na otocima gdje ljeto nikad ne prestaje, u vrijeme poslije berbe grožđa, kada se na Ivanec počinju spuštati magle, poletimo na kupanje, pješčane plaže i uspon na treći po veličini vulkan na svijetu!

Impresivnih 3718 m nadmorske visine i nevjerojatnih 7500 m od dna oceana, dovoljno da postane i najviši vrh Španjolske!

Dva dana putovanja, pet dana boravka, dovoljno za mnogo toga prema našim željama. Otok nudi bezbroj mogućnosti, kako za aktivni odmor, tako i za bezbrižan boravak već prema našim željama. Na Vama je da se prijavite kroz iduća tri tjedna.

Mi organiziramo zajednički transfer do aerodroma, zajednički let, te smještaj u apartmane. Sve to normalno, po najpovoljnijim mogućim cijenama, bez posrednika i provizija u direktnom kontaktu s avio kompanijama i iznajmljivačima smještaja. Dalje je sve stvar internog dogovora samih sudionika. Kuhamo si sami, ili jedete vani, najam automobila, javni prijevoz, posjet botaničkom vrtu, kulturnim spomenicima, bicikl ili plaža, bela i vino ili zalazak sunca… Stvar dogovora nas samih.

Da i uspon na Teide, kao šlag na tortu! Zbog same organizacije, rezervacije smještaja i svih ostalih detalja vezanih uz putovanje, molimo Vas da u najskorije vrijeme potvrdite i rezervirate svoje mjesto. Nakon zajedničkog sastanka zaključujemo listu i vršimo rezervaciju leta i smještaja, definiramo točni datum i program.

Napominjemo da prednost kod prijava imaju isključivo članovi PKI, osobito aktivisti!

Prijave i dodatne informacije:
Tomislav Friščić 098/9288413

Zimski uspon na Bjelolasicu (1.534m), Gorski kotar

Nedjelja, 20.02.2022. Polazak: 05.30 satiVaraždin: parking kod groblja 06:00 satiIvanec: parkirališta kod prostorija kluba, Vladimira Nazora 46 (bivši Retro) 06.15 satiLepoglava Tradic...
Pročitajte više

Sveto brdo ( 1751 m) – JUŽNI VELEBIT

NEDJELJA, 04. 09. 2022. Velebit i Sveto brdo imaju posebno značenje u povijesti PKI. Naime, prije 12 godina, u sklopu pohoda "Tragom zbjega lovinačkog kraja" organiziran je i 1. društveni izlet...
Pročitajte više

Eko-akcija “Proljetni sjaj 2022.”

VAŽNA OBAVIJESTZbog svježe napadalog snijega, akcija čišćenja planirana za ovu nedjelju se privremeno odgađa.Novi datum će se javiti naknadno. Hvala svima. Pozivaju se svi članovi, planinar...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec