• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

3. rođendan PKI

Prijatelji prije 3 godine rođen je naš klub, sretan Vam rođendan!
Živjeli!

Hrvatsko planinarstvo i ivanečki kraj bogatiji su za novoosnovani “Planinarski klub Ivanec” čija se osnivačka skupština održala dana 9. srpnja 2010.godine “polek jedne velke gore” u ugostiteljskom objektu “BVB” u Ivancu.
Svečanom činu prisustvovalo je tridesetak planinara simpatizera i budućih članova. Među gostima je bio i dopredsjednik HPS-a, gospodin Tomislav Čanić. Nakon izvješća inicijativnog odbora o potrebi pokretanja kluba i usvajanju statuta kluba, izabrani su: za predsjednika kluba Tomislav Friščić, dopredsjednika Duško Vitez, tajnika Stjepan Kuštelega i blagajnika Božo Šoštar.
Planinarski klub Ivanec će svoju planinarsku djelatnost ostvarivati kroz sekcije i to visoko-gorsku, seniorsko-veteransku, sekciju mladeži, informativno-propagandnu, markacijsku i ekološku.
Nakon službenog djela uslijedilo je druženje i domjenak. Okupljeni planinari zaželjeli su novorođenom klubu dug i uspješan rad. Ukoliko se realiziraju zacrtani planovi, hrvatska će planinarska javnost zasigurno puno slušati o Planinarskom klubu Ivanec!

„IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE“

SUBOTA, 4. STUDENI 2023., IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u plani...
Pročitajte više

VELEBIT – PREDAVANJE

U petak, 03. ožujka 2023.godine, Darko Kos, planinar, zaljubljenik u Velebit (povjerenik za Velebit PK Ivanec) u prostorijama kluba održao je predavanje slikom i riječju o Velebitu „VELEBIT ILI NE...
Pročitajte više

TRADICIONALNI 13.POHOD TRAGOM VITEZOVA IVANOVCA

Svako vrijeme je dobro, a naša vrijeme je bilo odlično. Već tradicionalno održali smo 13.pohod tragom vitezova Ivanovca. Ove godine sa posebnom podrškom protiv otvaranja kamenoloma Siljevec na Iva...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec