• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

3. godišnjica osnivanja PKI

proslava1

U ponedjeljak, 8. srpnja je na izvoru Vujinovec, koji se nalazi nedaleko izvora Žgano vino, uz logorsku vatru i roštilj obilježena 3. godišnjica osnivanja Planinarskog kluba Ivanec.

Planinarskom druženju prisustvovali su osnivači PK Ivanec i ostali članovi kluba koji su se odazvali te uživali u ljepotama i noćnim čarima planine Ivančice. Svečani čin obilježio je recital Marijana Friščića kao i pedesetak krijesnica koje su davale poseban sjaj obilježavanju trećeg rođendana Planinarskog kluba Ivanec. Kulinarsko umijeće ovoga puta reprezentirali su Strugar, Horvat i Suhodolčan tako da je roštilj bio vrhunski.

Odmah su razrađene i slijedeće dvije akcije PK Ivanec koje su tijekom ovog tjedna i to u subotu izlet visokogorske sekcije na Skutu (2532m) u Kamniško-Savinjskim alpama, te nedjeljnji izlet na Sjeverni Velebit uz obilazak kontrolnih točaka Hrvatske planinarske obilaznice-Jadičeva plan (1416m) i Korenski vrh (1101m) kod Kutareva.

  proslava2 proslava3

Vježba vodiča

U nedjelju 05.03.2023.godine vodiči PK Ivanec sudjelovali su na vježbi u organizaciji SPV Varaždin. Vježba se održala u kod i okolici izletišta PETHRASTI.  Ponavljanje gradiva (ori...
Pročitajte više

POZIV NA UČLANJENJE U „MLADE PLANINARE“ ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. GODINU

„Planinarski klub Ivanec“ od samog svog osnutka 2010. godine pridaje osobitu br...
Pročitajte više

2. OLIMPIJADA MLADIH PLANINARA

Ivanščica - ŠUMI11.06.2023. Od svoga osnutka davne 2010. godine, pa sve do današnjih dana,“ Planinarski klub Ivanec“, osobitu važnost pridaje na rad s mladima, tako da smo na kraju 2022. godine...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec