• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

U susret proljeću na Ravnoj Gori

1

Učenici sekcije mladeži Planinarskog kluba Ivanec, subotu 18.3.2017. proveli su na Ravnoj Gori (680 m). Osamnaestero učenika iz OŠ Klenovnik i dvanaest učenika iz OŠ Ivanec proveli su pet sati zajedničkog druženja u prirodi. Okupljanje je započelo oko 9:00 sati kod lugarnice u blizini Kamenice, a nakon zajedničkog fotografiranja put je nastavljen stazom uz potok Laprnjak. Uz lagane odmore, na cilj su stigli za manje od dva sata.

Mladi planinari tijekom uspona upoznali su se s osnovama kretanja po planinarskim stazama, biljnim svijetom Ravne Gore te ono najvažnije lijepo su se međusobno družili. Uživali su u planinarenju okruženi vjesnicima proljeća i prirodom koja se budi.
Na Ravnoj Gori mladi planinari družili su se u planinarskom domu „Filićev dom“, uz topli čaj, sendviče iz ruksaka, pokojom šalom i igrom.
Djecu je vodio vodič Planinarskog Kluba Ivanec Tomislav Gotić uz pomoć voditeljica iz škola Ankice Gotić i Vesne Vitez. Na usponu su sudjelovali roditelji Branka i Ivica Kljunić, Jadranka Čelig, Dalibor Husnjak-član Kluba te učiteljice Marija Videc i Josipa Polančec Štimec.

Naša djeca!

Sve ima svoj početak. Početak nas vraća u početak ljeta sada već prilično daleke 2010. godine. Nakon svih pokušaja dogovora postaje jasno da će Ivanec dobiti još jednu planinarsku udrugu. Razl...
Pročitajte više

Zimska Ravna gora

Zimska i sunčana nedjelja bila je idealna za još jedan uspon mladih PK Ivanec na Ravnu goru.Članovi iz tri osnovne škole (Ivanec, Maruševec i Višnjica) stazom su preko Lapornjaka posjetili planina...
Pročitajte više

ZELENA ČISTKA“ MLADIH PLANINARA

Mjesec travanj u našoj školi počeo je i završio u obilježavanju važnosti očuvanja te zaštite okoliša, energenata, poticanju zdravog načina života i kretanja.  Akciju čišćenja pod nazivom „...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec