• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

U susret proljeću na Ravnoj Gori

1

Učenici sekcije mladeži Planinarskog kluba Ivanec, subotu 18.3.2017. proveli su na Ravnoj Gori (680 m). Osamnaestero učenika iz OŠ Klenovnik i dvanaest učenika iz OŠ Ivanec proveli su pet sati zajedničkog druženja u prirodi. Okupljanje je započelo oko 9:00 sati kod lugarnice u blizini Kamenice, a nakon zajedničkog fotografiranja put je nastavljen stazom uz potok Laprnjak. Uz lagane odmore, na cilj su stigli za manje od dva sata.

Mladi planinari tijekom uspona upoznali su se s osnovama kretanja po planinarskim stazama, biljnim svijetom Ravne Gore te ono najvažnije lijepo su se međusobno družili. Uživali su u planinarenju okruženi vjesnicima proljeća i prirodom koja se budi.
Na Ravnoj Gori mladi planinari družili su se u planinarskom domu „Filićev dom“, uz topli čaj, sendviče iz ruksaka, pokojom šalom i igrom.
Djecu je vodio vodič Planinarskog Kluba Ivanec Tomislav Gotić uz pomoć voditeljica iz škola Ankice Gotić i Vesne Vitez. Na usponu su sudjelovali roditelji Branka i Ivica Kljunić, Jadranka Čelig, Dalibor Husnjak-član Kluba te učiteljice Marija Videc i Josipa Polančec Štimec.

OŠ Višnjica na Kalniku

Učenici – mladi planinari članovi PK Ivanec iz Osnovne škole Izidora Poljaka u Višnjici i Područne škole u Cvetlinu osvrnuli su se na svoja iskustva i prošla planinarenja. „Ja sam planinar ...
Pročitajte više

Zimski uspon na Ivanščicu

Da je naša Ivanščica prekrasna i čarobna u svim vremenskim uvjetima, uvjerili su se mladi planinari OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec zimskim usponom u subotu, 5.2.  Uspon je organiziran u suradnj...
Pročitajte više

Mladi planinari PK Ivanec na Čevu

U subotu, 14. 5. 2022., mladi planinari PK Ivanec iz OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec posjetili su Čevo, najistočniji vrh Ivanščice. Čevo, zbog svoj šiljastog izgleda, naziva se i Zagorski Klek. ...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec