• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

U PRIGODI 10. OBLJETNICE POSTOJANJA Izložbom fotografija započeo tjedan Planinarskog kluba Ivanec

Povodom obilježavanje 10. godišnjice osnivanja Planinarskog kluba Ivanec u Muzeju planinarstva u Ivancu otvorena je izložba fotografija.

Izložba obuhvaća djelovanje Planinarskog kluba Ivanec od njegovog osnivanja do danas, što je vidljivo iz ukupno 120 izloženih fotografija.

Nazočnima se u uvodnom dijelu obratio predsjednik Tomislav Friščić, a o počecima osnivanja Planinarskog kluba Ivanec kronološkim redom govorio je Darko Kos, jedan od osmorice osnivača, koji je izlaganje završio riječima „Planina odmara tijelo i oplemenjuje dušu“.

Aktivnosti se u Muzeju planinarstva odvijaju tijekom cijelog tjedna, te će tako danas u 19 sati biti Otvorena vrata Planinarskog kluba Ivanec gdje će se potencijalni članovi moći učlaniti, planiran je razgovor s građanima, a bit će izložena i planinarska oprema.

PLANINARSKI TJEDAN 06. – 12.07.2020.godine

Ivanščica, Ivanec, Sjeverna Hrvatska, petak 09. srpnja 2010. godine… Samo još jedan dan vremenu koju mjeri čovjek, tko zna kome i iz kojeg razloga značajan? Za osmero ljudi, Duška Viteza, Stjepana...
Pročitajte više

ĆIĆARIJA: Orljak 1106 m – Žbevnica 1014 m

Baviti se planinarstvom ima mnogo pozitivnih stvari na svakog onog sretnika, pojedinca, koji je bar jedan dio svog života odlučio posvetiti upravo ovoj aktivnosti. Svi ističu utjecaj na zdravlje, ...
Pročitajte više

BLATO!

Godina za zaborav, nikada više ovakve godine, svi se sada već prisjećamo prošle 2020. godine. Normalno, svi se sada nadamo u bolje sutra. Opravdano ili ne, teško je reći. Svatko ima svoje mišljenj...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2021 | Planinarski klub Ivanec