• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

U PRIGODI 10. OBLJETNICE POSTOJANJA Izložbom fotografija započeo tjedan Planinarskog kluba Ivanec

Povodom obilježavanje 10. godišnjice osnivanja Planinarskog kluba Ivanec u Muzeju planinarstva u Ivancu otvorena je izložba fotografija.

Izložba obuhvaća djelovanje Planinarskog kluba Ivanec od njegovog osnivanja do danas, što je vidljivo iz ukupno 120 izloženih fotografija.

Nazočnima se u uvodnom dijelu obratio predsjednik Tomislav Friščić, a o počecima osnivanja Planinarskog kluba Ivanec kronološkim redom govorio je Darko Kos, jedan od osmorice osnivača, koji je izlaganje završio riječima „Planina odmara tijelo i oplemenjuje dušu“.

Aktivnosti se u Muzeju planinarstva odvijaju tijekom cijelog tjedna, te će tako danas u 19 sati biti Otvorena vrata Planinarskog kluba Ivanec gdje će se potencijalni članovi moći učlaniti, planiran je razgovor s građanima, a bit će izložena i planinarska oprema.

Grossglockner 3798 m

Dva naroda, dva prijatelja, ista ljubav, ista planina i isti cilj… Tako bi se ukratko mogao opisati zajednički uspon na najviši vrh Austrije u organizaciji PK Ivanec i PD „Ljutomer“ iz susjedne na...
Pročitajte više

SKUPŠTINA PKI

Petak 17.02.2023.godine u 18,00 sati, u zgradi prostorija kluba. PK Ivanec održao je redovnu (izvještajnu) godišnju Skupštinu kluba na kojoj su podnesena izvješća: - O radu kluba za 2022.god...
Pročitajte više

POZIV NA UČLANJENJE U „MLADE PLANINARE“ ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. GODINU

„Planinarski klub Ivanec“ od samog svog osnutka 2010. godine pridaje osobitu br...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec