• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Tragom vitezova ivanovaca 2017

P1240530

U organizaciji Planinarskog kluba Ivanec u nedjelju je održan 7. pohod „Tragom vitezova ivanovaca“ na kojemu je na dužoj i kraćoj stazi sudjelovalo ukupno oko 70 planinara i rekreativaca iz Hrvatske i Slovenije.

Na dužoj stazi na relaciji Seljanec-Seljanečki dol-Velika Zija (422 m)-Veliki Krušljevec(511 m)–Pokojec-Pisana pećina-Lovačka kuća Glavačica-Mala Ivančica-Izvor Šumi-Izletište Jarki, u trajanju oko 4 sata hoda, sudjelovalo je 30 planinara, dok su ostali propješačili kraću dionicu iz Ivanečke Željeznice –trasom Ivanečke planinarske obilaznice do izvora Šumi te izletišta Jarki u trajanju oko 2 sata pješačenja.
Na izletištu Jarki bio je organiziran tradicionalni planinarski grah gdje su planinari i svi ostali sudionici pohoda nastavili sa zajedničkim druženjem.

„IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE“

SUBOTA, 4. STUDENI 2023., IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u plani...
Pročitajte više

POZIV NA UČLANJENJE U „MLADE PLANINARE“ ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. GODINU

„Planinarski klub Ivanec“ od samog svog osnutka 2010. godine pridaje osobitu br...
Pročitajte više

Planina i njezin 8. ožujak…

„U prostorijama kluba, prigodno je obilježen 8. ožujak, Dan žena“. „Dan žena“ među planinarkama „PKI“. Postavimo fotografiju, i to bi bilo to. Međutim, nije to samo to. To bi, i to je na neki nači...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec