• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Radne akcije na IPO

IMG 20161001 123549(1)

Članovi Planinarskog kluba Ivanec su u četvrtak i subotu uspješno odradili dvije radne akcije i to prvu u četvrtak na trasi Vilinske staze od Lepoglave prema vrhu Ivančice na kojoj su obnovljene markacije, obojene table, putokazi, klupe i stol te je očišćena staza.

U subotu je izvršena radna akcija na istočnom dijelu trase Ivanečke planinarske obilaznice (IPO) i to na relaciji Prigorec–Izvor Šumi-Željeznica–Prigorec prilikom koje su također obojane klupe, stolovi, putokazi, obnovljene su dotrajale markacije, očišćena je staza na tom dijelu puta kojeg obilaze planinari iz cijele Hrvatske.
Bila je to ujedno druga ovogodišnja radna akcija na uređenju Ivanečke planinarske obilaznice, a u prvoj (subota, 24. rujna) su izvršeni radovi bojanja klupa i putokaza na relaciji Jamine–Žgano vino–Prigorec.

PLANINARSKO MARTINJE U IVANCU

Planinarski klub Ivanec po 12 put je u suradnji sa restoranom BVB organizirao planinarsko Martinje.Već više od deset godina, mnogobrojni planinari iz čitave Hrvatske uživaju u „Planinarskom Martin...
Pročitajte više

POZIV NA UČLANJENJE U „MLADE PLANINARE“ ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. GODINU

„Planinarski klub Ivanec“ od samog svog osnutka 2010. godine pridaje osobitu br...
Pročitajte više

MEMORIJALNI POHOD

U prigodi obilježavanja Dana državnosti, u organizaciji Planinarski klub Ivanec, UDVDR-a, HVIDR-a Ivanec i Udruge tjelesnih invalida ILO, održan je tradicionalni „10. memorijalni planinarski pohod...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec