• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Predstavljanje Monografije PK Ivanec pod nazivom „Za korak dalje i više“

Planinarski klub Ivanec u srijedu 29.05.2024.godine je u amfiteatru srednje škole Ivanec održao predstavljanje Monografije PK Ivanec pod nazivom „Za korak dalje i više“ za vremenski period djelovanja kluba od 2010. do 2020. godine.

Pred oko 100 planinara, rekreativaca, sportaša, ljubitelja planina, predstavnika braniteljskih udruga Grada Ivanca, predstavnika medija i drugih, prisutni su bili Marko Friščić, zamjenik gradonačelnika grada Ivanca, Zdenko Đuras, predsjednik Gradskog vijeća i izaslanik župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, zatim Ljudevit Cikač, predsjednik Udruge veterana i dragovoljaca Domovinskog rata ogranak Ivanec, Tomislav Čanić, predstavnik PD Željezničar Gospić, predstavnici PD Strahinjčica Krapina, predstavnici PD Ljutomer iz Ljutomera i Dejan Težak, ispred izdavača Monografije, tj.izdavačke kuće Mini-print –logo d.o.o. Varaždin.

Uz predstavljen kraći video zapis monografije sve prisutne pozdravio je Tomislav Friščić, urednik monografije i predsjednik PK Ivanec koji se ukratko osvrnuo na samu Monografiju.

Na više od 200 stranica uz veliki broj fotografija obuhvaćaju područja od Ivančice do Kilimanjara, obuhvaćeni su najveći uspjesi od osnivača do najmlađih ljudi koji su obilježili jedan značajan dio stoljetne ivanečke planinarske povijesti.

Na skupu su se prisutnima uz prigodne riječi obratili svi navedeni gosti koji su dali veliku pohvalu na izdanoj monografiji uz napomenu da to bude daljnji motiv za mlađe naraštaje uz želju da nastave dalje.

Nakon završetka službenog dijela nastavljeno je s zajedničkim druženjem uz prigodan domjenak.

Grossglockner 3798 m

Dva naroda, dva prijatelja, ista ljubav, ista planina i isti cilj… Tako bi se ukratko mogao opisati zajednički uspon na najviši vrh Austrije u organizaciji PK Ivanec i PD „Ljutomer“ iz susjedne na...
Pročitajte više

TRADICIONALNI 13.POHOD TRAGOM VITEZOVA IVANOVCA

Svako vrijeme je dobro, a naša vrijeme je bilo odlično. Već tradicionalno održali smo 13.pohod tragom vitezova Ivanovca. Ove godine sa posebnom podrškom protiv otvaranja kamenoloma Siljevec na Iva...
Pročitajte više

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA

Planinarski klub Ivanec 02.02.2024.godine održao je redovnu godišnju Skupštinu u zgradi prostorija kluba u Ivancu. Na Skupštini su podnešena izvješće:O radu kluba za 2023 godinu,Financijsko Izv...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec