• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Planinarsko Martinje 2014

IMG 9617

„Dobro mi došel prijatel” je moto iskonskih prijatelja planinara, naših „bregov”, goric i šumskih steza „ivonjskog” kraja.

Ni loša vremena, nas nemogu odvojiti od naše ljubavi prema planinama i druženja. Ove godine po 4. puta Planinarski klub Ivanec organizirao je „TRADICIONALNO PLANINARSKO MARTINJE”, u suradnji s restoranom „BVB” I, „kak velimo” – skupimo se i podijelimo u dvije ili tri grupe i krenemo, put vrha Ivančice, a ostali trasom IPO. Nakon hodačkih tura se svi skupa zidemo na jednom (uvijek) nezaboravnom druženju, fešti uz običaj krštenja mošta i prigodnog programa. Začinjenom dobrom ponudom tradicionalnog martinjskog jela i dobrih „kapljici” vinčeka. Zgodnim skečevima mladih glumaca, družine KOMEDIJAŠA iz Stažnjevca, koji nas do suza dobro nasmiju i opuste. A dobri domači mužikaši zabave, za „dobro nabrusiti” umorne noge, koje nas znaju uvesti do kasnih večernjih i jutarnjih sati. Pa kak “dojde tak i projde”. “Dojde” vrijeme da se mora krenut nazaj.
…Opušteni i sretni srdačno se zahvalimo jedni drugima na druženju i zaželimo si ponovne susrete!

 

Fotografije snimili Božena K.V., Boris L i Marijan F.

POZIV NA UČLANJENJE U „MLADE PLANINARE“ ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. GODINU

„Planinarski klub Ivanec“ od samog svog osnutka 2010. godine pridaje osobitu br...
Pročitajte više

PLANINARSKO MARTINJE U IVANCU

Planinarski klub Ivanec po 12 put je u suradnji sa restoranom BVB organizirao planinarsko Martinje.Već više od deset godina, mnogobrojni planinari iz čitave Hrvatske uživaju u „Planinarskom Martin...
Pročitajte više

Planinarska noć

Već tradicionalno ovaj vikend održali smo 13. Planinarsku noć u restoranu BVB. Kako i to biva u ležernoj atmosferi prisjetili smo se ovogodišnjih uspona u Hrvatskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Maroko…...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec