• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

Planinarski pohod u Mariju Bistricu

 Na temelju međusobnog dogovora između“ Planinarskog kluba Ivanec“ i HPD“ Ivančica“ Ivanec, organizaciju ovogodišnjeg planinarskog pohoda, u povodu Sv. Bernarda, zaštitnika planinara, preuzela je na sebe HPD „ Ivančica“ Ivanec.

OPIS: Okupljanje u Prigorcu (Repikavac) u 03.00 sati. Polazak putem preko Prekrižja, Romarskim putem u pravcu Ivanščice, dolazak na prijevoj, spust prema Selnici, odnosno Belcu. Dalje preko Donje Batine do Lipovca, predviđeni dolazak do 06,30. Nakon odmora, nastavak puta do Vinskog vrha, slijedi okupljanje planinara kod Prasvetišta Majke Božje do 10,00 sati. Silazak do Marije Bistrice, Sveta misa u 11,00 sati.

Ukupna dužina staze oko 30 km.

Zajedničko planinarsko druženje od 12.30 sati u organizaciji PD „Grohot“ Marija Bistrica.

Povratak prema dogovoru, prehrana iz ruksaka, ponuda domaćina, ugostiteljski objekti.

Ovogodišnji pohod vode i osiguravaju vodiči HPD „Ivančica“ Ivanec.

Napomena: Povratak autobusom, cijena 40,00 kuna. Plaćanje unaprijed Krešimiru Friščiću do petka, u slučaju premalog broja prijavljenih, autobus se otkazuje!

Oprema: Snijega na trasi u trenutku objave poziva nema. Potrebna je udobna obuće za hodanje, planinarski štapovi, gamaše kao zaštita od blata. Svjetiljka obavezno.

Dodatne informacije neposredno pred pohod, u zavisnosti od kretanja vremenskih prilika tijekom tjedna.

Pohod je na vlastitu odgovornost, s prijavom na pohod svaki sudionik potvrđuje da je upoznat s težinom i zahtjevima staze. Svaki sudionik dužan je poštivati odluke i uputstva vodiča.

Prijave i dodatne informacije:
Krešimir Friščić 098/268-524

Premužićevom stazom, Zavižan – Alan

NEDJELJA, 25. 06. 2023. Prijevoz je osiguran autobusom, iz Varaždina u 03.30 (parkiralište kod groblja), iz Ivanca je u 04.00 sati (ispred prostorija kluba), Lepoglava 04.15 sati.Po mnogima jed...
Pročitajte više

IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE 2023.

SUBOTA, 4. STUDENI 2023. Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u planinarskom okruženju i ...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec