• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Održana redovna godišnja skupština

DSC 0026

Planinarski klub Ivanec u restoranu BVB u Ivancu održao je svoju redovnu godišnju skupštinu kluba kojoj su uz članove Kluba bili nazočni i gosti i to Katica Levanić-izaslanica gradonačelnika grada Ivanca, Milorada Batinića; Ljudevit Cikač-potpredsjednik Udruge Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Varaždinske županije, Dražen Geček-tajnik Udruge Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ivanec, te Vlatka Češnjaj-pročelnica stanice vodiča Varaždin.

Skupštinu je otvorio Tomislav Friščić, predsjednik Kluba koji je nakon biranja radnih tijela Skupštine , podnio opširno izvješće o radu Kluba u 2016. godini.Planinarski klub Ivanec tijekom 2016. godine organizirao je 23 izleta i pohoda među kojima je potrebno istaći dvodnevni izlet godine koji je obuhvatio Hafner u Austriji i Črnu prst u Sloveniji;tradicionalni obilazak trasom Ivanečke planinarske obilaznice uz sudjelovanje 250 sudionika iz 12 planinarskih udruga iz Hrvatske i Republike Slovenije;te Memorijalni pohod zajedno sa koordinacijom branitelja po trasi IPO,kao i obilazak trasom Vitezova ivanovaca . Aktivna je bila i sekcija mladeži koja radi po posebnom programu koja je tijekom godine organizirala više aktivnosti i izleta prilagođenih uzrastu u O.Š.Ivanec i O.Š.Klenovnik.Tu je i sekcija za markacije,Eko sekcija i visokogorska sekcija Kluba koje su također bile aktivne tijekom godine .
Financijsko izvješće podnio je Vjekoslav Dubovečak, blagajnik kluba; izvješće nadzornog odbora Božidar Šoštar,a izvješće Suda časti Marijan Friščić. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena kao i program rada te financijski plan za 2017. godinu.
Iz izlaganja prisutnih gostiju na Skupštini potrebno je spomenuti pohvale za uzoran rad Kluba koji se tijekom istakao velikim aktivnostima organiziranih uz mala financijska sredstva iz gradskog proračuna , ali i uz pomoć donatora i ostalih načina financiranja kluba .Također je dana podrška akcijama koje Klub zajednički organizira sa Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ivanec.Nakon službenog dijela Skupštine nastavljeno je zajedničko druženje svih prisutnih.

Više od Martinja!

Ivanec nema more, Ivanec nema plaže, nema zaleđene vrhove, nema ledenjake, puno toga nema, a opet i puno toga lijepoga ima. Samo toga nismo svjesni, ili opet ne želimo, a i ne možemo vidjeti. Nisu...
Pročitajte više

TRADICIONALNI 13.POHOD TRAGOM VITEZOVA IVANOVCA

Svako vrijeme je dobro, a naša vrijeme je bilo odlično. Već tradicionalno održali smo 13.pohod tragom vitezova Ivanovca. Ove godine sa posebnom podrškom protiv otvaranja kamenoloma Siljevec na Iva...
Pročitajte više

„IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE“

SUBOTA, 4. STUDENI 2023., IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u plani...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec