• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Održana redovna godišnja skupština

DSC 0026

Planinarski klub Ivanec u restoranu BVB u Ivancu održao je svoju redovnu godišnju skupštinu kluba kojoj su uz članove Kluba bili nazočni i gosti i to Katica Levanić-izaslanica gradonačelnika grada Ivanca, Milorada Batinića; Ljudevit Cikač-potpredsjednik Udruge Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Varaždinske županije, Dražen Geček-tajnik Udruge Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ivanec, te Vlatka Češnjaj-pročelnica stanice vodiča Varaždin.

Skupštinu je otvorio Tomislav Friščić, predsjednik Kluba koji je nakon biranja radnih tijela Skupštine , podnio opširno izvješće o radu Kluba u 2016. godini.Planinarski klub Ivanec tijekom 2016. godine organizirao je 23 izleta i pohoda među kojima je potrebno istaći dvodnevni izlet godine koji je obuhvatio Hafner u Austriji i Črnu prst u Sloveniji;tradicionalni obilazak trasom Ivanečke planinarske obilaznice uz sudjelovanje 250 sudionika iz 12 planinarskih udruga iz Hrvatske i Republike Slovenije;te Memorijalni pohod zajedno sa koordinacijom branitelja po trasi IPO,kao i obilazak trasom Vitezova ivanovaca . Aktivna je bila i sekcija mladeži koja radi po posebnom programu koja je tijekom godine organizirala više aktivnosti i izleta prilagođenih uzrastu u O.Š.Ivanec i O.Š.Klenovnik.Tu je i sekcija za markacije,Eko sekcija i visokogorska sekcija Kluba koje su također bile aktivne tijekom godine .
Financijsko izvješće podnio je Vjekoslav Dubovečak, blagajnik kluba; izvješće nadzornog odbora Božidar Šoštar,a izvješće Suda časti Marijan Friščić. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena kao i program rada te financijski plan za 2017. godinu.
Iz izlaganja prisutnih gostiju na Skupštini potrebno je spomenuti pohvale za uzoran rad Kluba koji se tijekom istakao velikim aktivnostima organiziranih uz mala financijska sredstva iz gradskog proračuna , ali i uz pomoć donatora i ostalih načina financiranja kluba .Također je dana podrška akcijama koje Klub zajednički organizira sa Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ivanec.Nakon službenog dijela Skupštine nastavljeno je zajedničko druženje svih prisutnih.

Planinarska noć

Već tradicionalno ovaj vikend održali smo 13. Planinarsku noć u restoranu BVB. Kako i to biva u ležernoj atmosferi prisjetili smo se ovogodišnjih uspona u Hrvatskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Maroko…...
Pročitajte više

FOTO NATJEČAJ 2023

PK Ivanec organizirao je foto natječaj koji je trajao od 01.11. do 08.12.2023.godine.Na foto natječaju 2023. sudjelovalo je 36 autora (u klupskoj kategoriji 18 i u otvorenoj 18) saukupno 122 fotog...
Pročitajte više

Grossglockner 3798 m

Dva naroda, dva prijatelja, ista ljubav, ista planina i isti cilj… Tako bi se ukratko mogao opisati zajednički uspon na najviši vrh Austrije u organizaciji PK Ivanec i PD „Ljutomer“ iz susjedne na...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec