• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Mladi planinari OŠ “Gustav Krklec” Maruševec na Ivanščici

U subotu 27. ožujka 2021.g. u organizaciji Planinarskog kluba Ivanec mladi planinari OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec pješačili su na Ivanščicu.

Dvadeset učenika i dvoje roditelja sastali su se na parkiralištu Repikavec kod Prigorca u 8:45. Nakon zajedničkog fotografiranja i uputa vodiča krenuli smo u 9:00 po stazi Pionir prema vrhu Ivanščice.
Uz kratke odmore, promatrajući prirodu, i unatoč jakom vjetru, stigli smo na vrh oko 11:30. Nakon okrjepe (neki su se počastili i odličnim grahom) posjetili smo vidikovac, fotografirali se i polako krenuli natrag. Vraćali smo se preko Prekrižja, uz puno smijeha i veselih lica.

Mladi planinari upoznali su osnove kretanja po planinarskim stazama, orijentacijom te potrebnom odjećom i obućom za planinarenje, a ujedno smo i obilježili Međunarodni dan voda. Propješačili smo 8 km i napravili ukupno 17 000 koraka te se veselimo novim stazama i pustolovinama. Na kraju izleta nametnulo se samo jedno pitanje: „Kamo i kada dalje?“.

Djecu je vodio vodič Stjepan Kuštelega.
Voditelj grupe Mladi planinari: Branka Vrbanec

Mladi PKI na Obzovi

Kao i uvijek, stazama koje biramo, želimo našoj djeci približiti planinu i planinarenje. Tako smo i ove nedjelje sa mladima PKI ( OŠ: Ivanec, Maruševec i Višnjica) posjetili otok Krk i njegov v...
Pročitajte više

Izložba fotografija mladih planinara PK Ivanec u OŠ Višnjica

Izložba fotografija mladih planinara Planinarskog Kluba Ivanec postavljena je 24.04. u holu OŠ Izidora Poljaka na Višnjici. Na fotografijama se mogu vidjeti izleti i aktivnosti mladeži PKI u prote...
Pročitajte više

Izlet mladeži PK Ivanec – Klek (1181 m), Ivanina kuća bajke

Prođete li Likom i uočite osebujnu planinu koja se prostire iznad Ogulina vidjet ćete Klek. Njezin izgled koji podsjeća na diva koji se polegnuo na leđa i zaspao. Zbog toga su i nastali mnoge lege...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec