• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Mladi planinari OŠ “Gustav Krklec” Maruševec na Ivanščici

U subotu 27. ožujka 2021.g. u organizaciji Planinarskog kluba Ivanec mladi planinari OŠ „Gustav Krklec“ Maruševec pješačili su na Ivanščicu.

Dvadeset učenika i dvoje roditelja sastali su se na parkiralištu Repikavec kod Prigorca u 8:45. Nakon zajedničkog fotografiranja i uputa vodiča krenuli smo u 9:00 po stazi Pionir prema vrhu Ivanščice.
Uz kratke odmore, promatrajući prirodu, i unatoč jakom vjetru, stigli smo na vrh oko 11:30. Nakon okrjepe (neki su se počastili i odličnim grahom) posjetili smo vidikovac, fotografirali se i polako krenuli natrag. Vraćali smo se preko Prekrižja, uz puno smijeha i veselih lica.

Mladi planinari upoznali su osnove kretanja po planinarskim stazama, orijentacijom te potrebnom odjećom i obućom za planinarenje, a ujedno smo i obilježili Međunarodni dan voda. Propješačili smo 8 km i napravili ukupno 17 000 koraka te se veselimo novim stazama i pustolovinama. Na kraju izleta nametnulo se samo jedno pitanje: „Kamo i kada dalje?“.

Djecu je vodio vodič Stjepan Kuštelega.
Voditelj grupe Mladi planinari: Branka Vrbanec

IZLET MLADIH PLANINARA PKI NA IVAŠČICU

PK Ivanec ove subote 27.01.2024.godine organizirao je izlet za članove mladeži na Ivančicu. Na izletu su sudjelovali mladi planinari iz OŠ Maruševec i Višnjice. Planinarilo si od Žganoga vina po l...
Pročitajte više

Ravna gora

Naši mladi planinari škole Ivanec i Maruševec iskoristili su ovu nedjelju na predivnoj Ravnoj gori. Uz pozdravni govor vodiča Josipa krenuli smo po stazi uz potok Laprnjak prema Babicama. Usput sm...
Pročitajte više

Izlet mladeži: Veliki Zavižan (1676m/nv)

Veliki Zavižan planinski vrh na Sjevernom Velebitu visine 1676 m, klekovinom obrasli vrh, najposjećivaniji među velebitskim vrhovima. Tako su i naši mladi planinari škole Ivanec, Višnjica i Mar...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec