• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Mladež na Svjetski dan planina 2013.

IMG 4886

Povodom Svjetskog dana planina 26. rujna okupili smo članove Sekcije mladeži i učenike OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec u subotu 28.9.2013. kada većina djece ima više slobodnog vremena.

Krenuli smo u 9 sati Rajterovom ulicom preko tzv. Jamina po Ivanečkoj planinarskoj obilaznici do Žganog vina gdje smo napravili mali predah, osvježili se našom čistom izvorskom vodom, hranom iz ruksaka. Nastavili smo cestom prema Prigorcu, do sv. Duha i preko Vitešinca spustili se do ivanečkih jezera.
Upravo izvor čiste vode i nezagađeni prostori šume kojima smo prolazili prilika su da kod mladih naraštaja njegujemo potrebu za poštivanjem planinarske etike.Time i mi planinari idemo uz bok sa svima onima koji pokazuju odanost zaštiti osjetljive planinske prirode.
Cilj naših planinarenja s mladima je cjelovit doživljaj prirode u kojem odgovornim ponašanjem pridonosimo većem uživanju svih koji odlaze u prirodu.

Izložba fotografija mladih planinara PK Ivanec u OŠ Višnjica

Izložba fotografija mladih planinara Planinarskog Kluba Ivanec postavljena je 24.04. u holu OŠ Izidora Poljaka na Višnjici. Na fotografijama se mogu vidjeti izleti i aktivnosti mladeži PKI u prote...
Pročitajte više

Mladi PKI na Obzovi

Kao i uvijek, stazama koje biramo, želimo našoj djeci približiti planinu i planinarenje. Tako smo i ove nedjelje sa mladima PKI ( OŠ: Ivanec, Maruševec i Višnjica) posjetili otok Krk i njegov v...
Pročitajte više

Nedjeljni izlet mladeži PKI na Zavižan

Sunčanu nedjelju proveli su mladi planinari PK Ivanec (OŠ: Ivanec, Maruševec, Višnjica, II OŠ Varaždin) na Velebitu. Dolaskom autobusom do podnožja Vučjaka, podijelili su se u dvije grupe. Jedna j...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec