• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Aktivnosti mladeži

Mladež na Svjetski dan planina 2013.

IMG 4886

Povodom Svjetskog dana planina 26. rujna okupili smo članove Sekcije mladeži i učenike OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec u subotu 28.9.2013. kada većina djece ima više slobodnog vremena.

Krenuli smo u 9 sati Rajterovom ulicom preko tzv. Jamina po Ivanečkoj planinarskoj obilaznici do Žganog vina gdje smo napravili mali predah, osvježili se našom čistom izvorskom vodom, hranom iz ruksaka. Nastavili smo cestom prema Prigorcu, do sv. Duha i preko Vitešinca spustili se do ivanečkih jezera.
Upravo izvor čiste vode i nezagađeni prostori šume kojima smo prolazili prilika su da kod mladih naraštaja njegujemo potrebu za poštivanjem planinarske etike.Time i mi planinari idemo uz bok sa svima onima koji pokazuju odanost zaštiti osjetljive planinske prirode.
Cilj naših planinarenja s mladima je cjelovit doživljaj prirode u kojem odgovornim ponašanjem pridonosimo većem uživanju svih koji odlaze u prirodu.

Ravna gora

Naši mladi planinari škole Ivanec i Maruševec iskoristili su ovu nedjelju na predivnoj Ravnoj gori. Uz pozdravni govor vodiča Josipa krenuli smo po stazi uz potok Laprnjak prema Babicama. Usput sm...
Pročitajte više

RISNJAK – IZLET MLADIH PLANINARA PK IVANEC

Ove nedjelje 12.05.2024.godine PK Ivanec organizirao je izlet mladi planinara PK Ivanec iz OŠ Ivanec i Maruševec na Risnjak. Mladi planinari posjetili su Nacionalni Park Risnjak sa usponom na vrh ...
Pročitajte više

PLANINARSKI KLUB IVANEC ODRŽAO 3. IGRE MLADIH PLANINARA 

Planinarski klub Ivanec je u nedjelju ,9.lipnja na livadama lokaliteta Šumi organizirao 3.Igre mladih planinara na kojima je bilo prisutno preko 200 učesnika, roditelja i planinara. Igre su od...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec