• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

Menina – Vivodnik (1508m)

Menina planina 1

 Menina planina 2

Nedjelja, 12.10.2014.

Jesen u Alpama nikad ne kasni, samo može uraniti. Bogata bojama vegetacije, a isto tako i posebno slikovitim odrazima najviših vrhova. Menina planina pruža upravo to, svojim položajem, izvrstan je vidikovac na Kamniško-savinjske Alpe, a opet svojim pitomim pristupom pruža puno zadovoljstva za sve kategorije planinara, bez obzira na iskustvo i tjelesnu pripremljenost. Normalno, ako se tu nađe i jedan dobar planinarski dom, uz malo dobre volje, ispunjeni su svi uvjeti za još jedan ne predaleki planinarski izlet.

Prijevoz je osiguran mini busom, a polazak iz Ivanca je u 06.30 sati ( iz Varaždina u 06.00 sati, Lepoglava 06.45 sati).

PLAN IZLETA: Nakon dolaska u mjesto Gornji Grad, slijedi lagani uspon do najvišeg vrha Menine, vrha Vivodnik 1508 m. Ispod samog vrha nalazi se dobro opskrbljen Dom na Menini planini. Mogućnost prehrane. Trajanje uspona do najviše 3 sata hoda. Povratak u popodnevnim satima.

Cijena izleta: 90,00 kuna

Opremu je potrebno prilagoditi prema duljini pješačenja i vremenskoj prognozi, potrebna je valjana osobna iskaznica ili putovnica.

Vodič izleta: Duško Vitez, VDI HPS

Izlet je na vlastitu odgovornost, svaki sudionik prijavom na izlet upoznat je s težinom i zahtjevima izleta, te da će se pridržavati odluka vodiča izleta.

Prijave i dodatne informacije:
Nikola Nišević 091/5446219
Juraj Vuglač (Lepoglava)

IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE 2023.

SUBOTA, 4. STUDENI 2023. Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u planinarskom okruženju i ...
Pročitajte više

“S PLANINARKAMA PKI NA IVANŠČICU“

Nedjelja, 23. 04. 2023. Planinarke PK Ivanec, sad već tradicionalno, pozivaju sve članove, ljubitelje rekreacije i prirode na druženje i planinarenje Ivanščicom. Ove godine nam je cilj Pokojec ...
Pročitajte više

OBILAZAK“ IVANEČKE PLANINARSKE OBILAZNICE“

Ispod „Ivanščice“, oko „Planinarskog Grada Ivanca“, već 11 godina postoji „Ivanečka planinarskaobilaznica“, popularna IPO, mjesto rekreacije, ali i pitoma staza koja promovira stoljetnu ivanečkupl...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec