• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

Menina – Vivodnik (1508m)

Menina planina 1

 Menina planina 2

Nedjelja, 12.10.2014.

Jesen u Alpama nikad ne kasni, samo može uraniti. Bogata bojama vegetacije, a isto tako i posebno slikovitim odrazima najviših vrhova. Menina planina pruža upravo to, svojim položajem, izvrstan je vidikovac na Kamniško-savinjske Alpe, a opet svojim pitomim pristupom pruža puno zadovoljstva za sve kategorije planinara, bez obzira na iskustvo i tjelesnu pripremljenost. Normalno, ako se tu nađe i jedan dobar planinarski dom, uz malo dobre volje, ispunjeni su svi uvjeti za još jedan ne predaleki planinarski izlet.

Prijevoz je osiguran mini busom, a polazak iz Ivanca je u 06.30 sati ( iz Varaždina u 06.00 sati, Lepoglava 06.45 sati).

PLAN IZLETA: Nakon dolaska u mjesto Gornji Grad, slijedi lagani uspon do najvišeg vrha Menine, vrha Vivodnik 1508 m. Ispod samog vrha nalazi se dobro opskrbljen Dom na Menini planini. Mogućnost prehrane. Trajanje uspona do najviše 3 sata hoda. Povratak u popodnevnim satima.

Cijena izleta: 90,00 kuna

Opremu je potrebno prilagoditi prema duljini pješačenja i vremenskoj prognozi, potrebna je valjana osobna iskaznica ili putovnica.

Vodič izleta: Duško Vitez, VDI HPS

Izlet je na vlastitu odgovornost, svaki sudionik prijavom na izlet upoznat je s težinom i zahtjevima izleta, te da će se pridržavati odluka vodiča izleta.

Prijave i dodatne informacije:
Nikola Nišević 091/5446219
Juraj Vuglač (Lepoglava)

10. MEMORIJALNI POHOD u spomen na poginule i umrle branitelje sa područja Grada Ivanca“ 

UDVDR ogranak Ivanec, PK Ivanec, HVIDR-a Ivanec, udruga tjelesnih invalida – ILO Ivanec, organiziraju u ČETVRTAK (30. svibnja) „ 10. memorijalni planinarski pohod 'Putem Ivanečke planinarske obila...
Pročitajte više

ZIMA NA VELEBITU

Zima i Lika, Velebit i planinari, neraskidivo su povezani pojmovi, a Vama se pruža prilika da osjetite tu čaroliju u već tradicionalnom izletu PKI. Planina, tišina, hladnoća, a opet toplina pl...
Pročitajte više

POZIV ZA REDOVNU GODIŠNJU SKUPŠTINU

Na temelju čl. 36 Statuta Planinarskog kluba Ivanec, Upravni Odbor je na svojoj sjednici održanoj 19.01.2024.godine pod točkom 4/5. zapisnika donio odluku o sazivanju redovne godišnje Skupštine kl...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec