• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

IZLET GODINE PROKLETIJE

05.- 08. kolovoz 2021.

Tradicionalno i već prema programu rada, nakon jednogodišnje stanke, Planinarski klub Ivanec, organizira Izlet godine, kao jedan vrhunski planinarski doživljaj za sve ljubitelje organiziranog planinarenja. Ove godine,  izbor je pao na Prokletije, planine koje se nalaze na granici  Crne Gore i  Albanije. Prokletije, poznate kao i Albanske Alpe, zahvaljujući specifičnim prirodnim ljepotama i netaknutoj prirodi, dom su čak dva nacionalna parka u Albaniji (Dolina Valbone i Theth), te nacionalnog parka Prokletije u Crnoj Gori.

Dva dana  putovanja, dva dana planinarenja, dva noćenja, planirani usponi na najviši vrh Maja Jezerce ili Jezerski vrh (2694m), te na vrh Zla Kolata (2534m) za članove visokogorske sekcije. Oba cilja predstavljaju težak i vrlo zahtjevan „zalogaj“ za što je potrebno cjelodnevno pješačenje s vrlo velikom visinskom razlikom ( Triglav u jednom danu!). Međutim, želja nam je ovu avanturu i ove planine približiti svakom od Vas, već prema iskustvu i fizičkoj pripremljenosti, izborom nekog od lakših planinarskih uspona.

Zbog same organizacije, rezervacije smještaja i svih ostalih detalja vezanih uz putovanje, molimo Vas da u najskorije vrijeme potvrdite i rezervirate svoje mjesto uz obaveznu uplatu akontacije (200 kn). Vrijeme za prijavu je do 10. 07. 2021., nakon toga zaključujemo listu i vršimo rezervaciju, odabiremo vrstu prijevoza. Napominjemo da prednost kod prijava imaju članovi PKI, osobito aktivisti, a zatim svi ostali isključivo članovi planinarskih udruga.

Sve dodatne informacije slijede.

Izlet je na vlastitu odgovornost, svaki sudionik prijavom na izlet upoznat je s težinom i zahtjevima izleta, te da će se pridržavati odluka vodiča izleta.

                                                                                                                                                                                               Prijave i dodatne informacije : 
Tomislav Friščić 098/9288413
Stjepan Kuštelega 091/7634655                                  

PLANINARSKI POHOD U MARIJU BISTRICU

PLANINARSKI KLUB IVANEC U SURADNJI SA HPD „IVANČICA“ IVANEC ORGANIZIRA PLANINARSKI POHOD U MARIJU BISTRICUNEDJELJA, 10.03.2024.TRADICIONALNI POHOD U POVODU SVETOG BERNARDA - ZAŠTITNIKA PLANINARAOr...
Pročitajte više

10. MEMORIJALNI POHOD u spomen na poginule i umrle branitelje sa područja Grada Ivanca“ 

UDVDR ogranak Ivanec, PK Ivanec, HVIDR-a Ivanec, udruga tjelesnih invalida – ILO Ivanec, organiziraju u ČETVRTAK (30. svibnja) „ 10. memorijalni planinarski pohod 'Putem Ivanečke planinarske obila...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec