• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE 2023.

SUBOTA, 4. STUDENI 2023.

Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u planinarskom okruženju i nezaboravnoj zabavi, kao i jedinstvenom ugođaju „Planinarskog grada“ Ivanca, Ivanečke planinarske obilaznice, i Ivanščice!

„Martinjska večera“ uz zabavni program u restoranu „BVB“ Ivanec s početkom u 17 sati: – krštenje i blagoslov mladog vina, neizostavna degustacija mladog vina u vinskom „reštu“, uz živu glazbu „Faringaša“ iz Prigorca, glumačku družinu „Komedijaši“ iz Stažnjevca i obilje dobre zabave, kao i prigodni obilni gastronomski užitak.

Piće dobrodošlice (domaći aperitiv), juha (vrganji, krumpir, kaša), glavno jelo (zagorsko pečenje, krumpir, dinstano zelje, domaći mlinci, domaći kruh od kopriva), desert (pita od jabuka).
I to nije sve, dolazi i dodatak pod nazivom „kaj su jeli naši stari“ raca, puretina na žaru, devenice, salata.. Tu je i „slatki stol“ ( makovnjača, orehnjača, štruklji, hajdine palačinke…) !

Cijena kompletnog programa 35 eura po osobi u što je uključeno jelo, ali i piće (bijelo vino, mineralna voda, gazirani i negazirani sokovi…)!

Za sve sudionike nevezano za prijavljene programe plaća se kotizacija od 2 eura! !
Unaprijed se veselimo Vašem dolasku i zajedničkom druženju u Planinarskom gradu ispod „krova“ Hrvatskog zagorja!

Prijave i dodatne informacije:
Tomislav Friščić 098/9288413
Stjepan Kuštelega 091/7634655

OBILAZAK“ IVANEČKE PLANINARSKE OBILAZNICE“

Ispod „Ivanščice“, oko „Planinarskog Grada Ivanca“, već 11 godina postoji „Ivanečka planinarskaobilaznica“, popularna IPO, mjesto rekreacije, ali i pitoma staza koja promovira stoljetnu ivanečkupl...
Pročitajte više

Natječaj – Najbolja planinarska fotografija u 2023.

Ovaj natječaj organiziramo s ciljem da omogućimo članovima Kluba i ostalim zaljubljenicima u planine da prezentiraju svoje viđenje planina i prirode. Iako se i prije dosta fotografiralo, digitalna...
Pročitajte više

„IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE“

SUBOTA, 4. STUDENI 2023., IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u plani...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec