• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Interni visokogorski tečaj PK Ivanec

Pozivamo sve članove PK Ivanec koji su zainteresirani za ferrate, planinarenje u visokom gorju, zimsko planinarenje i zahtjevnije planinarske ture da se jave na 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega) ili na email skustelega@pk-ivanec.hr

Visokogorski tečaj obuhvaća zimsko i ljetno planinarenje, a sastoji se od teoretske nastave, pokaznih vježbi i izleta na terenu.

Cilj tečaja

Cilj tečaja je omogućiti proširenje i nadogradnju osnovnih planinarskih znanja i vještina te stjecanje dodatnih planinarskih znanja i vještina o zimskom planinarenju, kretanju po osiguranim planinarskim putovima i o planinarenju u visokom gorju.

Kome je namijenjen tečaj?

Tečaj  je namijenjen isključivo članovima PK Ivanec koji već vladaju osnovnim znanjima i vještinama nužnima za sigurno kretanje i boravak u planinama te žele svoje vještine i znanja nadograditi dodatnim znanjima i vještinama.

Napomena:
Broj članova koji se mogu prijaviti je ograničen.

Svi polaznici tečaja moraju biti fizički i psihički potpuno zdrave osobe, te biti svjesne svoje odgovornosti prema sebi i drugima.

Vježbe, izleti i predavanja će se organizirati prema dogovoru te će se provoditi u skladu sa trenutnim epidemiološkim uvjetima.

Najbolja planinarska fotografija u 2021. godini – nagrađene fotografije

Klubska kategorija: 1. mjesto: Danijela Kukec - Vršić/Prisojnik, Julijske Alpe 2. mjesto: Davor Pavleković - Zima na Risnjaku 3. mjesto: Zdenko Horvat - Čovjek i stijena, ...
Pročitajte više

Izlet na srednji Velebit

BAŠKE OŠTARIJE  (Metla 1288 m – Ljubičko brdo 1320 m) Ovog uskršnjeg ponedjeljaka PK Ivanec iskoristio je lijepo vrijeme za organizaciju je izleta na Srednji Velebit odnosno Baške Oštarije. ...
Pročitajte više

IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE 2021.

U SUBOTU,  6. STUDENI 2021. IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, ali sada i Grada Ivanca, kao i udruge vin...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec