• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Interni visokogorski tečaj PK Ivanec

Pozivamo sve članove PK Ivanec koji su zainteresirani za ferrate, planinarenje u visokom gorju, zimsko planinarenje i zahtjevnije planinarske ture da se jave na 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega) ili na email skustelega@pk-ivanec.hr

Visokogorski tečaj obuhvaća zimsko i ljetno planinarenje, a sastoji se od teoretske nastave, pokaznih vježbi i izleta na terenu.

Cilj tečaja

Cilj tečaja je omogućiti proširenje i nadogradnju osnovnih planinarskih znanja i vještina te stjecanje dodatnih planinarskih znanja i vještina o zimskom planinarenju, kretanju po osiguranim planinarskim putovima i o planinarenju u visokom gorju.

Kome je namijenjen tečaj?

Tečaj  je namijenjen isključivo članovima PK Ivanec koji već vladaju osnovnim znanjima i vještinama nužnima za sigurno kretanje i boravak u planinama te žele svoje vještine i znanja nadograditi dodatnim znanjima i vještinama.

Napomena:
Broj članova koji se mogu prijaviti je ograničen.

Svi polaznici tečaja moraju biti fizički i psihički potpuno zdrave osobe, te biti svjesne svoje odgovornosti prema sebi i drugima.

Vježbe, izleti i predavanja će se organizirati prema dogovoru te će se provoditi u skladu sa trenutnim epidemiološkim uvjetima.

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA

Planinarski klub Ivanec 02.02.2024.godine održao je redovnu godišnju Skupštinu u zgradi prostorija kluba u Ivancu. Na Skupštini su podnešena izvješće:O radu kluba za 2023 godinu,Financijsko Izv...
Pročitajte više

POZIV NA UČLANJENJE U „MLADE PLANINARE“ ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. GODINU

„Planinarski klub Ivanec“ od samog svog osnutka 2010. godine pridaje osobitu br...
Pročitajte više

MEMORIJALNI POHOD

U prigodi obilježavanja Dana državnosti, u organizaciji Planinarski klub Ivanec, UDVDR-a, HVIDR-a Ivanec i Udruge tjelesnih invalida ILO, održan je tradicionalni „9. memorijalni planinarski pohod&...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec