• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Interni visokogorski tečaj PK Ivanec

Pozivamo sve članove PK Ivanec koji su zainteresirani za ferrate, planinarenje u visokom gorju, zimsko planinarenje i zahtjevnije planinarske ture da se jave na 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega) ili na email skustelega@pk-ivanec.hr

Visokogorski tečaj obuhvaća zimsko i ljetno planinarenje, a sastoji se od teoretske nastave, pokaznih vježbi i izleta na terenu.

Cilj tečaja

Cilj tečaja je omogućiti proširenje i nadogradnju osnovnih planinarskih znanja i vještina te stjecanje dodatnih planinarskih znanja i vještina o zimskom planinarenju, kretanju po osiguranim planinarskim putovima i o planinarenju u visokom gorju.

Kome je namijenjen tečaj?

Tečaj  je namijenjen isključivo članovima PK Ivanec koji već vladaju osnovnim znanjima i vještinama nužnima za sigurno kretanje i boravak u planinama te žele svoje vještine i znanja nadograditi dodatnim znanjima i vještinama.

Napomena:
Broj članova koji se mogu prijaviti je ograničen.

Svi polaznici tečaja moraju biti fizički i psihički potpuno zdrave osobe, te biti svjesne svoje odgovornosti prema sebi i drugima.

Vježbe, izleti i predavanja će se organizirati prema dogovoru te će se provoditi u skladu sa trenutnim epidemiološkim uvjetima.

„IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE“

SUBOTA, 4. STUDENI 2023., IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u plani...
Pročitajte više

Grossglockner 3798 m

Dva naroda, dva prijatelja, ista ljubav, ista planina i isti cilj… Tako bi se ukratko mogao opisati zajednički uspon na najviši vrh Austrije u organizaciji PK Ivanec i PD „Ljutomer“ iz susjedne na...
Pročitajte više

Planinarska noć

Već tradicionalno ovaj vikend održali smo 13. Planinarsku noć u restoranu BVB. Kako i to biva u ležernoj atmosferi prisjetili smo se ovogodišnjih uspona u Hrvatskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Maroko…...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec