• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Interni visokogorski tečaj PK Ivanec

Pozivamo sve članove PK Ivanec koji su zainteresirani za ferrate, planinarenje u visokom gorju, zimsko planinarenje i zahtjevnije planinarske ture da se jave na 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega) ili na email skustelega@pk-ivanec.hr

Visokogorski tečaj obuhvaća zimsko i ljetno planinarenje, a sastoji se od teoretske nastave, pokaznih vježbi i izleta na terenu.

Cilj tečaja

Cilj tečaja je omogućiti proširenje i nadogradnju osnovnih planinarskih znanja i vještina te stjecanje dodatnih planinarskih znanja i vještina o zimskom planinarenju, kretanju po osiguranim planinarskim putovima i o planinarenju u visokom gorju.

Kome je namijenjen tečaj?

Tečaj  je namijenjen isključivo članovima PK Ivanec koji već vladaju osnovnim znanjima i vještinama nužnima za sigurno kretanje i boravak u planinama te žele svoje vještine i znanja nadograditi dodatnim znanjima i vještinama.

Napomena:
Broj članova koji se mogu prijaviti je ograničen.

Svi polaznici tečaja moraju biti fizički i psihički potpuno zdrave osobe, te biti svjesne svoje odgovornosti prema sebi i drugima.

Vježbe, izleti i predavanja će se organizirati prema dogovoru te će se provoditi u skladu sa trenutnim epidemiološkim uvjetima.

3 – 2 – 1 PKI (KOTLIĆ – RAVNA GORA)

Nakon osvajanja prvog mjesta u "Ivanečkom kotliću", PKI se može pohvaliti još jednim prvim mjestom u kulinarskim vještinama. Naime, ove subote 03. 09. 2022., osvojeno je i prvo mjesto u natjecanju...
Pročitajte više

Nepoznato, a poznato!

Nije se znalo kuda se ide, ali ipak, svi su znali da će biti kiše! Cijeli dan, negdje manje, negdje više, uz malo sreće, na zapadu će možda i prestajati u drugom dijelu dana… U gorju je snijeg i m...
Pročitajte više

Ararat….

Za svaki onaj „like“…Poštovani članovi i članice PKI, dragi prijatelji, svi Vi koji ste na bilo koji način pratili naš odlazak, naš put, naš uspon, i nadasve koji ste nas tako srdačno, puni neskri...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec