• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Interni visokogorski tečaj PK Ivanec

Pozivamo sve članove PK Ivanec koji su zainteresirani za ferrate, planinarenje u visokom gorju, zimsko planinarenje i zahtjevnije planinarske ture da se jave na 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega) ili na email skustelega@pk-ivanec.hr

Visokogorski tečaj obuhvaća zimsko i ljetno planinarenje, a sastoji se od teoretske nastave, pokaznih vježbi i izleta na terenu.

Cilj tečaja

Cilj tečaja je omogućiti proširenje i nadogradnju osnovnih planinarskih znanja i vještina te stjecanje dodatnih planinarskih znanja i vještina o zimskom planinarenju, kretanju po osiguranim planinarskim putovima i o planinarenju u visokom gorju.

Kome je namijenjen tečaj?

Tečaj  je namijenjen isključivo članovima PK Ivanec koji već vladaju osnovnim znanjima i vještinama nužnima za sigurno kretanje i boravak u planinama te žele svoje vještine i znanja nadograditi dodatnim znanjima i vještinama.

Napomena:
Broj članova koji se mogu prijaviti je ograničen.

Svi polaznici tečaja moraju biti fizički i psihički potpuno zdrave osobe, te biti svjesne svoje odgovornosti prema sebi i drugima.

Vježbe, izleti i predavanja će se organizirati prema dogovoru te će se provoditi u skladu sa trenutnim epidemiološkim uvjetima.

FOTO NATJEČAJ 2022 – REZULTATI

PK Ivanec organizirao je foto natječaj koji je trajao od 06.11. do 10.12.2022.godine.Na foto natječaju 2022. sudjelovalo je 32 autora (u klupskoj kategoriji 25 i u otvorenoj 7) sa 84 fotografije. ...
Pročitajte više

Planinarska noć

Planinarski klub Ivanec poziva vas u subotu 17.12.2022. na PLANINARSKU NOĆ koja će se održati u prostorijama „Izletišta  Pethrasti“ s početkom u 18.00 sati Program: 18.00 Kratak osvrt na pl...
Pročitajte više

TRADICIONALNI 13.POHOD TRAGOM VITEZOVA IVANOVCA

Svako vrijeme je dobro, a naša vrijeme je bilo odlično. Već tradicionalno održali smo 13.pohod tragom vitezova Ivanovca. Ove godine sa posebnom podrškom protiv otvaranja kamenoloma Siljevec na Iva...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec