• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Dinara

Planinarski klub Ivanec proteklog je vikenda organizirao društveni izlet na Dinaru, sa usponom na SINJAL, nadmorske visine 1831 metar koji je najviši vrh Hrvatske.

Članovi planinarskog kluba Ivanec tako su učestvovali na tradicionalnom pohodu kojega je organizirao Hrvatski planinarski savez uz domaćina ,HPD Sinjal iz Kijeva.
Sam pohod započeo je od planinarske kuće Glavaš u 8.00 sati gdje je bila polazna točka za sve pristigle planinare iz cijele Hrvatske koji su zatim krenuli prema vrhu Dinare.
Za uspon i silazak trebalo je ukupno 7 sati pješačenja , a nakon povratka s vrha Sinjal , u Glavašu je bio za sve sudionike pohoda organiziran planinarski ručak , a nakon toga nastavilo se sa zajedničkim druženjem.

Predstavljanje Monografije PK Ivanec pod nazivom „Za korak dalje i više“

Planinarski klub Ivanec u srijedu 29.05.2024.godine je u amfiteatru srednje škole Ivanec održao predstavljanje Monografije PK Ivanec pod nazivom „Za korak dalje i više“ za vremenski period djelova...
Pročitajte više

VJEŽBA PRVA POMOĆ U PLANINAMA

Vježba prve pomoći koju su održali studenti medicine iz Zagreba Martin Bobek, Jakov Kožić i Mislav Pečnik u prostorijama kluba. Obnova znanja na neposredan i vrlo pristupačan način kako i čime ...
Pročitajte više

FOTO NATJEČAJ 2023

PK Ivanec organizirao je foto natječaj koji je trajao od 01.11. do 08.12.2023.godine.Na foto natječaju 2023. sudjelovalo je 36 autora (u klupskoj kategoriji 18 i u otvorenoj 18) saukupno 122 fotog...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec