• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Dinara

Planinarski klub Ivanec proteklog je vikenda organizirao društveni izlet na Dinaru, sa usponom na SINJAL, nadmorske visine 1831 metar koji je najviši vrh Hrvatske.

Članovi planinarskog kluba Ivanec tako su učestvovali na tradicionalnom pohodu kojega je organizirao Hrvatski planinarski savez uz domaćina ,HPD Sinjal iz Kijeva.
Sam pohod započeo je od planinarske kuće Glavaš u 8.00 sati gdje je bila polazna točka za sve pristigle planinare iz cijele Hrvatske koji su zatim krenuli prema vrhu Dinare.
Za uspon i silazak trebalo je ukupno 7 sati pješačenja , a nakon povratka s vrha Sinjal , u Glavašu je bio za sve sudionike pohoda organiziran planinarski ručak , a nakon toga nastavilo se sa zajedničkim druženjem.

„IVANEČKO PLANINARSKO MARTINJE“

SUBOTA, 4. STUDENI 2023., IVANEC - IVANŠČICA Pozivamo sve članove, planinare, prijatelje i simpatizere, da već tradicionalno u organizaciji „PKI“, zajedno proslavimo ovaj narodni običaj u plani...
Pročitajte više

Planinarska noć “PKI”

Već po tradicionalnom običaju „Planinarski klub Ivanec“ je i ove godine za sve svoje članove, simpatizere i prijatelje organizirao planinarski domjenak, na kojem su i također i objavljeni rezultat...
Pročitajte više

TRADICIONALNI 13.POHOD TRAGOM VITEZOVA IVANOVCA

Svako vrijeme je dobro, a naša vrijeme je bilo odlično. Već tradicionalno održali smo 13.pohod tragom vitezova Ivanovca. Ove godine sa posebnom podrškom protiv otvaranja kamenoloma Siljevec na Iva...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec