• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Dinara

Planinarski klub Ivanec proteklog je vikenda organizirao društveni izlet na Dinaru, sa usponom na SINJAL, nadmorske visine 1831 metar koji je najviši vrh Hrvatske.

Članovi planinarskog kluba Ivanec tako su učestvovali na tradicionalnom pohodu kojega je organizirao Hrvatski planinarski savez uz domaćina ,HPD Sinjal iz Kijeva.
Sam pohod započeo je od planinarske kuće Glavaš u 8.00 sati gdje je bila polazna točka za sve pristigle planinare iz cijele Hrvatske koji su zatim krenuli prema vrhu Dinare.
Za uspon i silazak trebalo je ukupno 7 sati pješačenja , a nakon povratka s vrha Sinjal , u Glavašu je bio za sve sudionike pohoda organiziran planinarski ručak , a nakon toga nastavilo se sa zajedničkim druženjem.

Obavijest! Tečaj za vodiče

Zbog  iskazane potrebe, prvenstveno zbog brzo rastućeg broja članova, kao i održavanja velikog broja izleta, "Planinarski klub Ivanec" poziva svoje članove da se prijave na tečaj za vodiče A ...
Pročitajte više

Kamenolom ili hotel, pitanje je sad

Vremena se mijenjaju, za neka mislimo da su davno za nama, ali po potrebi se još uvijek probaju plasirati neki običaji iz „onih“ vremena. Iako već dugo živimo u vrijeme privatnog poduzetništva i p...
Pročitajte više

Nije slučajno!

Planinarstvo je i način života, a za život je u prvom redu potrebno piće, ali i hrana. Mnogi će reći da nikad nisu ništa bolje pojeli od onog sendviča što su nekoliko sati gužvali do vrha. Poseban...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec