• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

Alpe iz susjedstva

20190630 135257

Triglav, Julijske Alpe, pa onda dalje, dalje, dalje… U današnje vrijeme modernog i relativno brzog prijevoza, nekako apetiti rastu i svi mi manje ili više težimo nekim novim gorjima, udaljenim vrhovima, a Alpe imamo i na nekih skromnih dva sata vožnje od Ivanca.

I to kakve, praktično za sve generacije, početnike, iskusne, za rekreativce, gorske entuzijaste ili jednostavno za one željne malo svježeg zraka. Kamniško – Savinjske Alpe i Logarska dolina.


Vrhovi za svakoga, dobri planinarski domovi, obilje staza raznih težina… Upravo ovdje, mnogi od nas su započinjali svoje prve „prave“ planinarske korake i od tada, ta ljubav jednostavno traje. Prolaziš stazom prvi puta i jednostavno te taj okoliš zadivi, dubina, visina, zavisi gdje te put odvede. Prođeš nekoliko puta istom stazom, osjećaj je isti, samo dodaš sjećanja i nostalgiju za onim ranijim usponima i dogodovštinama.

Samo Logarska dolina, ili daljnji uspon na Okrešelj, Savinjsko sedlo, Kamniško sedlo ili nastavak puta do ovogodišnjeg krajnjeg cilja, Planjave, potvrđuje sve to. Za svakog ponešto, već prema mogućnostima, najbolji test trenutačnog fizičkog stanja ili samo nedjeljno uživanje u jednom prekrasnom danu. Umoran, ali sretan, nevjerojatna i savršena kombinacija!  

3 – 2 – 1 PKI (KOTLIĆ – RAVNA GORA)

Nakon osvajanja prvog mjesta u "Ivanečkom kotliću", PKI se može pohvaliti još jednim prvim mjestom u kulinarskim vještinama. Naime, ove subote 03. 09. 2022., osvojeno je i prvo mjesto u natjecanju...
Pročitajte više

Više od igre!

Igra, nešto što sve nas vraća u djetinjstvo, rado se sjećamo igre u školi, igre u mladosti… Spomen igre, nekako budi sjetu, nježnost… Volimo gledati mačke, pse, općenito životinje, one egzotične, ...
Pročitajte više

Obavijest! Tečaj za vodiče

Zbog  iskazane potrebe, prvenstveno zbog brzo rastućeg broja članova, kao i održavanja velikog broja izleta, "Planinarski klub Ivanec" poziva svoje članove da se prijave na tečaj za vodiče A ...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec