• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

6. pohod Tragom vitezova ivanovaca

P12300712

Planinarski klub Ivanec u nedjelju je organizirao 6. pohod Tragom vitezova ivanovaca kojemu se odazvalo oko 70 planinarki i planinara iz Zagreba, Zaboka, Gornjeg Kneginca, iz susjedne republike Slovenije, tj. iz Ljutomera, zatim iz Varaždina, Ivanca, Lepoglave i još nekih mjesta Varaždinske županije.


Ukupno oko 35 članova propješačilo je kraću stazu koja je rekreativna i to od Željeznice do lokaliteta Šumi.
Kišovito vrijeme nije spriječilo oko 20 planinara, među kojima je bilo i pet članica ljepšeg spola da propješače dužu stazu i to ukupne dužine oko 14 km, od Seljanca, sa usponom na Seljanečku dol, uz potok u guduri između dva impozantna vrha, tj. brijega Velike Zije, nadmorske visine 422 metra i Velikog Krušljevca, 511 metara. Put je nastavljen do planinarske kuće na Pokojcu a zatim se nakon odmora i okrijepe nastavilo u smjeru lovačke kuće Glavačica i dalje preko male Ivančice do izletišta Jarki gdje je, obzirom na kišu, bio organiziran planinarski grah i druženje uz domaći sastav Faringaše.

POZIV NA UČLANJENJE U „MLADE PLANINARE“ ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. GODINU

„Planinarski klub Ivanec“ od samog svog osnutka 2010. godine pridaje osobitu br...
Pročitajte više

Nepoznato, a poznato!

Nije se znalo kuda se ide, ali ipak, svi su znali da će biti kiše! Cijeli dan, negdje manje, negdje više, uz malo sreće, na zapadu će možda i prestajati u drugom dijelu dana… U gorju je snijeg i m...
Pročitajte više

SKUPŠTINA PKI

Petak 17.02.2023.godine u 18,00 sati, u zgradi prostorija kluba. PK Ivanec održao je redovnu (izvještajnu) godišnju Skupštinu kluba na kojoj su podnesena izvješća: - O radu kluba za 2022.god...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2023 | Planinarski klub Ivanec