• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Novosti

6. planinarska noć 2014.

IMG 0042

Planinarski klub Ivanec je u nedjelju u Info punktu u Prigorcu održao 6. planinarsku noć na kojoj su između ostalog podijeljene nagrade najuspješnijim u natječaju za izbor najbolje planinarske fotografije koji je održan u dvije kategorije i to za članove Planinarskog kluba Ivanec i u otvorenoj kategoriji.

U kategoriji za članove Planinarskog kluba Ivanec prvo mjesto osvojio je Marijan Friščić sa fotografijom pod nazivom Paklenica – Velebit; drugi je bio Darko Kos sa fotografijom Kremen – Ličko more, a treće mjesto osvojila je Ankica Džalto sa fotografijom Tre Cime.
U otvorenoj kategoriji, prvo mjesto pripalo je Darku Prusini iz Osijeka za fotografiju Prodor sunca poslije kiše na usponu, drugu mjesto Damiru Šanteku iz Zagreba za fotografiju – Život u bijelom i treće mjesto Tatjani Klemenšek iz Logarske doline za Zimsku idilu. Nagradu urednika natječaja, Darka Sajka primio je Branko Balaško iz Stubice za fotografiju Dragi šiljci.
Tomislav Friščić, predsjednik Planinarskog kluba Ivanec uručio je priznanja Hrvatskog planinarskog saveza za Hrvatsku planinarsku obilaznicu koju su primili Novak Nenad i to posebno priznaje za obiđenih 105 vrhova, dobitnici srebrne značke za izvršen uspon na 50 vrhova su Mirjana Kos, Josip Minđek, Tomislav Gotić, Ivica Podsečki, Kristijan Kostanjevec, dok su dobitnici brončane značke Ankica Džalto i Josip Minđek.

Priznanje Ivanečke planinarske obilaznice uručeno je Draženu Gečeku iz Ivanca. Nakon svečane podjele nastavljeno je sa zajedničkim druženjem i plesom uz sastav Zagorskih veseljaka.

Planinarska noć

Već tradicionalno ovaj vikend održali smo 13. Planinarsku noć u restoranu BVB. Kako i to biva u ležernoj atmosferi prisjetili smo se ovogodišnjih uspona u Hrvatskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Maroko…...
Pročitajte više

MEMORIJALNI POHOD

U prigodi obilježavanja Dana državnosti, u organizaciji Planinarski klub Ivanec, UDVDR-a, HVIDR-a Ivanec i Udruge tjelesnih invalida ILO, održan je tradicionalni „10. memorijalni planinarski pohod...
Pročitajte više

TRADICIONALNI 13.POHOD TRAGOM VITEZOVA IVANOVCA

Svako vrijeme je dobro, a naša vrijeme je bilo odlično. Već tradicionalno održali smo 13.pohod tragom vitezova Ivanovca. Ove godine sa posebnom podrškom protiv otvaranja kamenoloma Siljevec na Iva...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec