• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

3. memorijalni planinarski pohod IPO u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca

memorijalnipohod2017

UDVDR Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec organiziraju planinarski pohod u nedjelju (28. svibnja) „3. memorijalni planinarski pohod ‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca“.

Okupljanje sudionika pohoda je na raskršću u Prigorcu u 9:30 sati, a u 9:45 sati uslijedit će kratko pozdravno obraćanje organizatora.

Pohod započinje u 10 sati, a pješači se rutom Prigorec – Ivanečka Željeznica – Izvor Šumi – Izletište Jarki, na kojoj se nalaze tri kontrolne točke „Ivanečke planinarske obilaznice“.

U 10:45 sati planiran je kratki odmor u Ivanečkoj Željeznici, zatim nastavak pohoda sa završetkom u Izletištu Jarki, gdje će biti održan edukativni sat o ulozi hrvatskih branitelja s područja bivše Općine Ivanec u Domovinskom ratu.

Memorijalni pohod bit će okončan druženjem planinara, branitelja i svih zainteresiranih građana uz sportsko-rekreativne susrete.

Pohodu se mogu priključiti svi zainteresirani građani, planinari, rekreativci i ostali.

Pokrovitelj pohoda je Grad Ivanec.

JULIJSKE ALPE – MONTE SANTO DI LUSSARI(SVETO VIŠARJE) 1766m – ITALIJA

Snijeg i bjelina, polako postaju kao nešto davno, nešto što postoji samo u pričama ibajkama… Postoji i u planinama i pravo je zadovoljstvo što smo planinari i što možemo dobitioboje… Planine i sni...
Pročitajte više

IZLET – JUG HRVATSKE

Južni dio Biokova dana 07/08.10.2023. (subota-nedjelja).Sv. Ilija iznad Gradca (773m) i Drveničke stine vrh Sokolić (788m) 07.10.2023.01:00 sati polazak iz Ivanca10:00 sati dolazak u Gradac i p...
Pročitajte više

VLAŠIĆ: (BiH) Babanovac (1260 m) – Paljenik (1943m)

SUBOTA - NEDJELJA, 01. – 02. 06. 2024.Nakon punih 10 godina, „“PKI“ opet organizira uspon na Vlašić, „planinu s dušom“, poznatom kao jednom od najvećih planinskih visoravni u BiH, prekrasnim šumam...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec