• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

3. memorijalni planinarski pohod IPO u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca

memorijalnipohod2017

UDVDR Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec organiziraju planinarski pohod u nedjelju (28. svibnja) „3. memorijalni planinarski pohod ‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca“.

Okupljanje sudionika pohoda je na raskršću u Prigorcu u 9:30 sati, a u 9:45 sati uslijedit će kratko pozdravno obraćanje organizatora.

Pohod započinje u 10 sati, a pješači se rutom Prigorec – Ivanečka Željeznica – Izvor Šumi – Izletište Jarki, na kojoj se nalaze tri kontrolne točke „Ivanečke planinarske obilaznice“.

U 10:45 sati planiran je kratki odmor u Ivanečkoj Željeznici, zatim nastavak pohoda sa završetkom u Izletištu Jarki, gdje će biti održan edukativni sat o ulozi hrvatskih branitelja s područja bivše Općine Ivanec u Domovinskom ratu.

Memorijalni pohod bit će okončan druženjem planinara, branitelja i svih zainteresiranih građana uz sportsko-rekreativne susrete.

Pohodu se mogu priključiti svi zainteresirani građani, planinari, rekreativci i ostali.

Pokrovitelj pohoda je Grad Ivanec.

Zima na Velebitu

SUBOTA - NEDJELJA, 22. – 23. 01. 2021. Zima i Lika, Velebit i planinari, neraskidivo su povezani pojmovi, a Vama se pruža prilika da osjetite tu čaroliju u već tradicionalnom izletu PKI. Planin...
Pročitajte više

IZLET: Obzova(569m)

NEDJELJA, 16.10.2022. Prema godišnjem planu radu za mlade planinare, PKI za njih organizira izlet, te imaju prednost kod prijava. Slobodna mjesta se popunjavaju odraslim članovima. Prijevoz ...
Pročitajte više

Izlet prijateljstva: Goričko – Tromejnik

22. SVIBANJ 2022. Polazak iz Ivanca je u 06.30 sati (parking kod prostorija kluba), odnosno iz Varaždina u 07.00 sati (parkiralište kraj groblja). Nakon dvije godine nepredviđene stanke, pol...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2022 | Planinarski klub Ivanec