• Kontaktirajte nas:
  • 091 763 4655 (Stjepan Kuštelega)

Planinarski klub Ivanec

Najave i pozivi

3. memorijalni planinarski pohod IPO u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca

memorijalnipohod2017

UDVDR Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec organiziraju planinarski pohod u nedjelju (28. svibnja) „3. memorijalni planinarski pohod ‘Putem Ivanečke planinarske obilaznice’ u spomen na poginule i umrle branitelje s područja Grada Ivanca“.

Okupljanje sudionika pohoda je na raskršću u Prigorcu u 9:30 sati, a u 9:45 sati uslijedit će kratko pozdravno obraćanje organizatora.

Pohod započinje u 10 sati, a pješači se rutom Prigorec – Ivanečka Željeznica – Izvor Šumi – Izletište Jarki, na kojoj se nalaze tri kontrolne točke „Ivanečke planinarske obilaznice“.

U 10:45 sati planiran je kratki odmor u Ivanečkoj Željeznici, zatim nastavak pohoda sa završetkom u Izletištu Jarki, gdje će biti održan edukativni sat o ulozi hrvatskih branitelja s područja bivše Općine Ivanec u Domovinskom ratu.

Memorijalni pohod bit će okončan druženjem planinara, branitelja i svih zainteresiranih građana uz sportsko-rekreativne susrete.

Pohodu se mogu priključiti svi zainteresirani građani, planinari, rekreativci i ostali.

Pokrovitelj pohoda je Grad Ivanec.

Premužićevom stazom, Zavižan – Alan

NEDJELJA, 25. 06. 2023. Prijevoz je osiguran autobusom, iz Varaždina u 03.30 (parkiralište kod groblja), iz Ivanca je u 04.00 sati (ispred prostorija kluba), Lepoglava 04.15 sati.Po mnogima jed...
Pročitajte više

41. PAPUČKI JAGLACI – PAPUK

U NEDJELJU 19.03.2023. Polazak : Varaždin u 05.15 sati, Ivanec u 04.45 sati, Lepoglava u 04.30 sati Tradicionalni pohod, sada već 41. „Papučki jaglaci“, u organizaciji HPD „Sokolovac“ iz Pož...
Pročitajte više

POZIV ZA REDOVNU GODIŠNJU SKUPŠTINU

Na temelju čl. 36 Statuta Planinarskog kluba Ivanec, Upravni Odbor je na svojoj sjednici održanoj 19.01.2024.godine pod točkom 4/5. zapisnika donio odluku o sazivanju redovne godišnje Skupštine kl...
Pročitajte više

Postanite član PK Ivanec


U Planinarski klub Ivanec mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Republike Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa/etike kao i odredbi Statuta kluba.


Saznajte više
Copyright © 2024 | Planinarski klub Ivanec